CEO TIKTOK BRUJI O OVOM TRENDU: Rumelino za USNE su HIT leta, ako ne znate šta je pogledajte ovaj VIDEO!

Autor: M.O.

Lifestyle

06.07.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trend šminkanja koji polako postaje hit na svm društvenim mrežama.

CEO TIKTOK BRUJI O OVOM TRENDU: Rumelino za USNE su HIT leta, ako ne znate šta je pogledajte ovaj VIDEO!

Foto: Instagram/printscreen

Već neko vreme funkcije kozmetičkih proizvoda su izašle iz okvira, pa smo počeli da nanosimo rumenila na usne, bronzeri zamenjuju senke za oči, a linija između olovke za usne i olovke za oči odavno je izbrisana.


Vođeni ovim, pogledali smo riznicu Tik Tok video snimaka koji pokazuju različite metode korišćenja proizvoda za šminkanje, kao i da li i kako funkcionišu. Tokom pretrage pronašli smo novinu u svetu lepote – rumenilo za usne. Zaintrigirale su nas pozitivne kritike, pa smo odlučili da proverimo o čemu se radi.

Sada se pojavio proizvid za usne koji tako lepo klizi po usnama da mu daje mekanu nijansu boje poput rumenila za obraze. 

 

@urfavfruit try @REFY ‘s new lip blushes w me🫶🏽 #refybeauty #ad ♬ BEST INTEREST - Tyler, The Creator

 

Kako se koristi?


Lagano utapkajte proizvod na usne ako želite suptilan izgled rumenila na usnama. Prevucite jednom preko usana, kao što biste naneli ruž, ako želite jače rumenilo. 


Rumenilo za usne deluje kao savršen proizvod za letnje dane na plaži kada se ne šminkamo, ali ipak želimo da malo istaknemo usne.


Verujemo da rumenilo za usne možete koristiti i na obrazima, što je dodatni plus jer vam je u tom slučaju potreban samo jedan proizvod u kozmetičkoj torbici.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading