"OPELJEŠILI SU NAS": Jedna cena u jelovniku, druga na računu, turista upozorio sve na OVO ostrvo u GRČKOJ!

Autor: M.O.

Lifestyle

02.07.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cena lignje na meniju je bila 19 evra, a oni su platili 75!

"OPELJEŠILI SU NAS": Jedna cena u jelovniku, druga na računu, turista upozorio sve na OVO ostrvo u GRČKOJ!

Foto: pixabay.com

Ljuti turista naglo je prekinuo letovanje na grčkom ostrvu Mikonos nakon što je, kako tvrdi, bio primoran da potroši 360,80 evra na lagani ručak. 

Opisujući incident na Redditu, dotični je opisao kako je njegova porodica prevarena u letovalištu Platis Gialos.

- Tražili smo dobro mesto da sednemo i uživamo u suncu, a konobar u restoranu na plaži nam je rekao da možemo da koristimo njihove separee ili ležaljke pod uslovom da kupimo dva pića. Ponuda nam se učinila prilično dobrom, ali je onda počeo da nas gnjavi i insistira na novim porudžbinama. Tražili smo jelovnik da bismo mogli da pogledamo cene, ali je konobar lukavo izbegavao naša pitanja, samo ponavljajući kako je sve jeftino - rekao je. 

Foto: Shutterstock

Turista se oseća opljačkano nakon situacije u restoranu.

 

Supružnici su naručili pivo i mohito, a bili su primorani da naruče milkšejkove za decu, prenosi "Dejli mejl".

- Nakon što smo sedeli tamo sat vremena, odlučili smo da naručimo i hranu. Konobar je preporučio lignje, a na meniju je pisalo da koštaju 19 evra i da dolaze sa salatom i hlebom kao prilogom. Ali onda nam je uručen račun – četiri pića koštaju 78 evra, a lignje 75 evra. Šokirani, dali smo konobaru karticu i tek kasnije shvatili da su nam naplatili i više od navedene cifre. Sada su lignje bile 148 evra, milkšejkovi, koje nikada nismo ni hteli, platili smo 38 evra, a salata i hleb, koji su trebali da budu besplatni, koštali su nas još 28, odnosno 14,50 evra – napisao je na Redditu.


Kada se požalio osoblju restorana, oni su se naljutili!


- Blagajnica je otkinula gornji deo priznanice na kojoj su bili podaci o transakciji i naziv i adresa restorana. Nisu se potrudili ni da potpišu posle transakcije, jednostavno su mi naplatili karticu za neverovatnih 360,80 evra. Osećao sam se tako prevarenim - kaže oštećeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading