TIKTOKERKA OTKRILA TAJNU: Ceo život pogrešno koristimo MICELARNU vodu, jedino je OVAKO ispravno!

Autor: M.O.

Lifestyle

29.06.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pregršt je novih saveta i trikova za lepotu.

TIKTOKERKA OTKRILA TAJNU: Ceo život pogrešno koristimo MICELARNU vodu, jedino je OVAKO ispravno!

Foto: tiktok.com/printscreen

Danas je micelarna voda u kupatilu skoro svake žene. Međutim, uprkos njegonoj popularnosti, nismo baš svi sigurni kako ona zaista koristi. 

Šta je micelarna voda?

Micelarna voda je nežno sredstvo za čišćenje koje rastvara šminku i nečistoće na koži dok održava ravnotežu hidrolipidnog omotača. Pritom, ne zahteva ispiranje. Dobra je jer ne isušuje kožu, što je čini pogodnom za bilo koju vrstu kože, kao i za skidanje šminke sa očiju. Micelarna voda ne sadrži alkohol, sapun i uglavnom ne sadrži parabene, silikone i mirise.

Oni ljudi koji imaju pregršt slobodnog vremena pa mogu i da čitaju uputstva za upotrebu na proizvodima, otkrili su pravilan način šminkanja, korišćenja različitih predmeta, kozmetike i sličnog.

 

@iconiccpinkk The correct way to use Miceller water? @GarnierUSA #makeup #makeuphacks #micellarwater #makeupremoval ♬ original sound - Munera

 

Tako je jedna ljubiteljka nege lepote i kože podelila video u kom je pokazala kako celog života koristimo pogrešno micelarnu vodu – jedan jednostavan proizvod za koji smo verovali da ne podrazumeva nikakvu filozofiju.

U slučaju da ste i vi pogrešno koristili micelarnu vodu, u nastavku vam pokazujemo kako se pravilo koristi u kombinaciji sa tuferom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading