NAJPOPULARNIJA BLOGERKA JE ODJEDNOM NESTALA: Život iz bajke zamenio je bolnički krevet, sada je FANOVI osuđuju jer misle da LAŽE!

Autor: M.O.

Lifestyle

28.06.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez objašnjena je nestala sa društvenih mreža.

NAJPOPULARNIJA BLOGERKA JE ODJEDNOM NESTALA: Život iz bajke zamenio je bolnički krevet, sada je FANOVI osuđuju jer misle da LAŽE!

Foto: tuulavintage

Da nije sve kao što izgleda, Džesika Sajn je primer. Na njenom životu su mnogi mogli samo da pozavide, bila je lice iza naprednog bloga o modi i putovanju, jedna od najuticajnijih influenserki u Austaliji. 

Na vrhuncu popularnosti, prikupila je publiku od preko dva miliona, obezbeđujući višemilionske ugovore sa kultnim brendovima.

 

 

Početkom 2017, Džesika i njen partner Pat su podelili vest da su na svet doneli svoje prvo dete, ćerkicu Rumi. Nakon teške trudnoće, Džesika je rekla svojim pratiocima da je njihova ćerka rođena sa retkim hromozomskim poremećajem, i da zbog toga ima velikih problema sa zdravljem.

 

 

Nakon Ruminog rođenja, Džesikine objave bivale su sve ređe, sve dok nije potpuno nestala sa Instagrama u januaru 2020.

Tokom poslednje tri godine, njen odeljak za komentare bio je preplavljen zabrinutom fanovima, koji su pitali za zdravlje devojčice i slali dobre želje njenoj porodici.

Nedavno, u junu 2023. Džesika, koja sada ima 40 godina, neočekivano se vratila sa poražavajućim vestima, kako o Ruminom tako i o svom zdravlju.

 

 

Ona je ranije objasnila da je imala tešku trudnoću, jer ju je udario automobil sa 16 godina, zbog čega je zadobila značajne unutrašnje povrede. Tokom trudnoće 2017. napisala je:

Doživela sam višestruke povrede karlice i unutrašnjih organa kada me je udario auto sa 16, sa stalnim bolom i ograničenjima, i upozorena sam da se ovo nikada neće desiti. Bila sam spremna da usvojim dete, i razmatrala tu opciju sa Patom, baš kada se ovo malo čudo desilo".

 

 

Nakon tri godine odsustva sa Instagrama, Džesikini obožavaoci bili su šokirani kada su videli objavu, koja dolazi od njene rođake Sare, koja je podelila sliku majke i ćerke.

 

 

- Džes i Rumi obe pate od višestrukih komplikacija poremećaja vezivnog tkiva. Njihovo stanje deli karakteristike Elers Danlorsovog sindroma, Marfanovog sindroma i krhkih kostiju. Džes je takođe trpela ogroman stres od strane zdravstvenog sistema dugi niz godina, dok je pokušavala da se zalaže za sebe i Rumi. Više puta joj je rečeno da su simptomi koje ima - fiziološki nemoguće preživeti, a doživljavala je i strašne optužbe da želi da ima bolesno dete u bolnici - objašnjava Sara.

Nije jasno da li su Džesika i Patrik još uvek zajedno, a ona se nije direktno osvrnula na svoju vezu.

- On je potpuno izgoreo u želji da im pruži podršku - navodi se na stranici Gofoundme.

Ipak, mnogi fanovi su besni jer je već bila javno tražila novac i kada je skupila, samo nestala na toliko godina. Sumnjičavi su i besni te je mnogo "crvenih zastavica" u ovoj priči. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading