PEVAČICA ZADOBILA TEŠKU INFEKCIJU ZBOG ODEĆE: "Dosta je teško, nisam znala ni da to postoji"

Autor: M.O.

Lifestyle

21.06.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ni sanjala da će joj se ovo desiti.

PEVAČICA ZADOBILA TEŠKU INFEKCIJU ZBOG ODEĆE: "Dosta je teško, nisam znala ni da to postoji"

Foto: Shutterstock

adel

Adel se javno požalila svojim fanovima kako pati od ozbiljne gljivične infekcije zadnjice koju je zadobila posle svog nastupa. 

Naime, ona je nastupala u najluksuznijem hotelu u Vegasu - Cezarovoj palati, a nakon toga se dogodio pravi horor!

Kako je na svojim nastupima izložena jakim reflektorima, ona se konstantno znoji a ispod svoje odeće nosi steznik kako bi držao sve na svom mestu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adele (@adele)

 

Međutim, kako je on sintetičkog materijala, nije koja ne da se nije osušila od te količline vode koju je izbacila iz sebe, već je ostala natopljena.

Spandeks je inače taknina koja ima ulogu steznika, a kada je mokar jako se teško suši, što znači da se bakterije i gljivice lako razmnožavaju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adele (@adele)

 

- Moj tim i ja smo bili razgovarali šta je najbolje za mene dok pevam, ali ni na kraj nisam pomislila da ovo odeća može da uradi. Teško je, nisam znala ni da to postoji - rekla je ona.

- Kada nastupam nosim spandeks, ali mnogo se znojim i ta voda ne ide nikuda već ostaje zarobljena na meni. Tako da se u suštini konstantno kupam u svom znoju - , objasnila je pevačica i dodala da joj je doktor dijagnostikovao infekciju po nazivu "tinea cruris".

To stanje je uobičajeno među sportistima, u medicinskom svetu naziva se "tinea cruris", a radi se o gljivičnoj infekciji koja se javlja u vrućim, vlažnim područjima.

- Tako da izgleda kao da sam sportista -, duhovito je zaključila pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading