DOŠLI SU MU NA SAHRANU A ONDA SE DESILO NEŠTO ŠTO IH JE ZALEDILO: Rođaci i prijatelji su ostali u stanju ŠOKA nakon što su OVO ugledali!

Autor: M.O.

Lifestyle

20.06.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac iz Belgije izveo je prevaru života kada je lažirao sopstvenu smrt pa se pojavio na svojoj sahrani u helikopteru.

DOŠLI SU MU NA SAHRANU A ONDA SE DESILO NEŠTO ŠTO IH JE ZALEDILO: Rođaci i prijatelji su ostali u stanju ŠOKA nakon  što su OVO ugledali!

Foto: tiktok.com/printscreen

TikTokeri

TikToker (45) se odlučio na itekako nesvakidašnji potez. Naime on je želeo porodici i prijateljima da održi životnu lekciju i da pokaže svima da ne čekaju da neko umre da biste se sreli sa nekim. 

On je uz pomoć svoje supruge i dece uspeo da režira sopstvenu smrt!

Kako bi raširili vesti od njegovoj "smrti" jedno od njegove dece se na društvenim mrežama oprostilo od tate.

- Počivaj u miru tata. Nikada neću prestati da mislim na tebe.  Zašto je život tako nefer? Zašto ti? Trebalo je da postaneš deda i imao si čitav život pred sobom. Volim te, nikada te nećemo zaboraviti - napisala je njegova ćerka.

 

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original - Thomas faut

 

Na lažnoj sahrani koja je održana u blizini grada Liježa, bilo je desetine prijatelja i članova porodice, od kojih su mnogi bili obučeni u crno.

Oni su čekali da počne ceremonija, kada su odjednom videli da im se približava helikopter.

"Mrtav" čovek, zajedno sa kamerom, izašao je iz helikoptera i pozdravio okupljenje.

- Dobrodošli na moju sahranu - rekao im je on.

Nekima je laknulo kada su videli da je Dejvid živ i potrčali su da ga zagrle, dok su drugi ostali na parkingu, zbunjeni i u stanju šoka onim što se dešava.

 

@el.tiktokeur2 Tu nous a eu je te le jure j etais en pleure moi et apres j ai eu le choc poto on t aime beaucoup ❤️@Ragnar_le_fou @Leclercq Philippe #fyp #pourtoii #fypシ ♬ son original - Thomas faut

 

- Često me boli ono što vidim u porodici, nikad me ne pozovu ni na šta. Niko me ne vidi. Svi smo se udaljili. Zato sam želeo da im dam životnu lekciju i da im pokažem da ne treba da čekate da neko umre da biste se sreli sa njima - rekao je on.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading