ATRAKTIVNA NATAŠA UPALA U PRENOS UŽIVO I IZVADILA DOJKU: Novinar počeo da PIPA, a sve je snimljeno! (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

17.04.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku se vidi urnebesan trenutak.

ATRAKTIVNA NATAŠA UPALA U PRENOS UŽIVO I IZVADILA DOJKU: Novinar počeo da PIPA,  a sve je snimljeno! (VIDEO)

Foto: Printscreen/ Tviter/ @tancredipalmeri

Tokom prenosa uživo iz Milana, italijanskom novinaru Tankrediju Palmeriju desila se zanimljiva situacija o kojoj će se tek pričati. Dok je izveštavao o fudbalskom prelaznom roku za italijanski TV kanal Sport Italija, njemu je prišla velika obožavateljka Hartsa, fudbalskog kluba iz Edinburga, i pokazala svoju tetovažu ispod desne dojke.

Zapravo, ona je sa dečkom bila u Milanu, a onda kada je čula reč "Edinburg" prišla je i pokazala tetovažu. Snimak je objavljen na Tviteru i pokazuje urnebesan trenutak kada se mislilo da će sve postati deo pornografskog sadržaja, a zapravo stvar se "izvukla". Naime, Nataša je samo u prolazu čula šta novinar govori. Nakon pobede Hartsa nad gradskim rivalom Hibernijanom 3:0 prošlog vikenda, želela je da mu pokaže tetovažu.

Foto: Printscreen/ Tviter/ @tancredipalmeri

Navijačica prilazi da se snimi

- Evo kako izgleda kada plavokosa navijačica Hartsa uleti u tvoj kadar i želi celoj Italiji da pokaže svoj ponos iz dubine srca. Rekao bih iz dubine njenih grudi - napisao je novinar.

Ona je novinara pitala da li je nekada čuo za klub Heart of Midlothian. Kada je rekao da je čuo uzela je desnu dojku da mu pokaže tetovažu. Palmeri je bio šokiran i brzo je rukom pokrio tetovažu natpisa 5 - 1, u čast pobede Heartsa nad Hibernijanom u finalu Škotskog kupa 2012. godine.

Kasnije, oni su otišli na piće i nasmejali su se situaciji, prenosi "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading