U DRUGOJ POLOVINI APRILA MORATE IZBACITI PET STVARI: Ako želite lepši život ove predmete ne stavljajte bilo gde, a sledećih se rešite

Autor: N.J.

Lifestyle

14.04.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek u aprilu možemo da privučemo sreću u dom.

U DRUGOJ POLOVINI APRILA MORATE IZBACITI PET STVARI: Ako želite lepši život ove predmete ne stavljajte bilo gde, a sledećih se rešite

Foto: Shutterstok

Još uvek nije kasno da promenite neke stvari u životu, a i u navikama koje imate. Fokus nije samo na tome šta bi trebalo sve izbaciti već i na koji način koristiti postojeće. Pre nego što zaista očistite prostor od svega nepotrebnog, morate naučiti gde da držite predmete koji mogu biti odličan način za privlačenje svega dobrog.

Za početak,  ako imate slike, a sigurno bar neku imate nemojte ih stavljate gde stignete. Feng šui je tehnika uređenja prostora sada već svima dobro poznata. U skladu sa njenim principima postoje stvari koje privlače sreću, a i naravno one koje donose nesreću. Pa tako sigurno imate neke slike kod već duži vremenski  period samo stoje negde u ćošku. Da bi vam pomogla i donela sreću na njoj mora biti oslikan konj jer je on simbol uspeha i slave. Još neke karakteristike koje predstavlja su napredak i lojalnost.

Znate li kako krupna so utiče na prostor?

Veruje se da krupna morska so skuplja negativnu energiju. Držite ih kod kuće ili na radnom mestu, te će vas sreća uvek pratiti prema feng šuiju.

Foto: pixabay.com

Radno mesto

Šta bi trebalo izbaciti iz života?

Polomljeni predmeti

Iako postoji mnogo slomljenih stvari za koje se veruje da će vam doneti nesreću, pokvareni sat  sigurno bi trebalo da bacite. To je pogotovo slučaj ako i dalje zvoni - prema nekim sujeverjima to može doneti smrt vašoj porodici.

Slično tome, slomljeno posuđe treba baciti (tanjire, činije, šoljice) jer se za te predmete kaže da donose nevolje i neuspehe u život.

Crna vrata

Dok će vrata u boji osvojiti neke stilske bodove, crnu bi trebalo da izbegnete po svaku cenu. 

Foto: pixabay.com

Vrata braon boje

Krevet okrenut prema vratima

Ako je moguće, držite podnožje kreveta dalje od vrata. U feng šuiju ovo se zove položaj leša jer simbolizuje kako se mrtvi iznose iz svojih domova kroz otvorena vrata. Za ovaj položaj kaže se da priziva smrt u snu.

Foto: Unsplash/ Chastity Cortijo

Spavaća soba u narandžastoj boji

Stari kalendar

Budući da kalendar predstavlja prolazak vremena, stari kalendar ili kalendar koji prikazuje mesec koji je već prošao mogao bi skratiti život stanaru. Kako zbog verovanja, tako i zbog nefunkcionalnosti svakako bi ga trebalo izbaciti.

Foto: Shutterstock

Kalendar za mart 2023. godine

Sve što godinama ne koristite

Sve što zapravo duže od nekoliko meseci niste koristili, osim ako nisu predmeti koji su "sezonski" trebalo bi da ih bacite ili poklonite. Otupštanjem onoga što samo stoji bez funkcije stvarate mogućnost za ulazak nečega novog i lepšeg u dom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading