IMALA SAM 16 GODINA KADA JE TREBALO DA DONESEM ODLUKU: Nikada se nije pokajala, danas ima troje dece, supruga i diplomu fakulteta

Autor: N.J.

Lifestyle

08.04.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena koja je prvi put postala mama sa 16 godina rekla je da to nije uopšte kao u emisijama koje nam prikazuju.

IMALA SAM 16 GODINA KADA JE TREBALO DA DONESEM ODLUKU: Nikada se nije pokajala, danas ima troje dece, supruga i diplomu fakulteta

Foto: Shutterstok

Luis Mensl, sada ima 29 godina, rodila je ćerku Elu kad je bila na poslednjoj godini srednje škole i tada je imala 16 godina. Iako joj je bilo teško da čuva bebu dok drugi izlaze i zabavljaju se, sada ne žali. Danas je u braku sa istim partnerom, venčali su se i dobili još dvoje dece. 

I dok se sada njihovi prijatelji muče sa novorođenim bebama oni uživaju u nezavisnosti jer su odgajili troje dece. Ipak, ona mrzi emisije o mamama koje su tinejdžerke jer misli da nisu dovoljno realno predstavljene i krivi ih za potpuno netačnu i negativnu percepciju roditeljstva. 

- Te TV emisije uvek prikazuju parove koji se svađaju, bore i razilaze zbog dece - ali mi jednostavno nismo bili takvi. Biti roditelj tinejdžer nije isto kao na TV - u. Bila sam srećna što imam podršku oko sebe. Čak mi je pomagala i mama mog muža. Ali mnoge mame timejdžerke to neće imati. 

Foto: Shutterstock

Žena nakon porođaja uzima bebu

Ona kaže da je ostala pozitivna tokom celog iskustva (trudnoće) i tvrdi da postoji jedna "velika" korist imati decu u tim godinama. 

- Do moje 40. godine moje najmlađe dete imaće 15, a najstarije 22 godine. Moj suprug i ja nećemo moći da vratimo vreme. Nikada nismo bili na odmoru kao par ali planiramo da putujemo što je više moguće - najavljuje.

Ni na trenutak nije sumnjala da će zadržati dete - ali je ta vest bila strašna.

- Bilo je pomalo zastrašujuće jer smo se bojali kako da kažemo svojim roditeljima. Nisam nikada ni pomislila da ne zadržim bebu i nije me zastrašivala pomisao da brinem o njoj  - ispričala je.

Uz pomoć države i suprug ali i ona studirali su zahvaljujući novcu koju su primali. Danas, ona radi kao učiteljica u osnovnoj školi prenosi “Miror”. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading