SAD SVI PRŠTE OD ZATEGNUTOSTI, A POGLEDAJTE KAKO ĆE NAJVEĆE ZVEZDE IZGLEDATI KADA OSTARE: Umetnik iz Turske iskoristio veštačku inteligenciju i zapanjio SVET (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

25.03.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao je kako će slavne ličnosti izgledati kada ostare.

SAD SVI PRŠTE OD ZATEGNUTOSTI, A POGLEDAJTE KAKO ĆE NAJVEĆE ZVEZDE IZGLEDATI KADA OSTARE: Umetnik iz Turske iskoristio veštačku inteligenciju i zapanjio SVET (FOTO)

Foto: Unsplash/ ŞULE MAKAROĞLU

Istanbulski umetnik lper Yesiltas pokazao je kako će uz pomoć veštačke inteligencije izgledati slavne ličnosti u budućnosti. Fotografije svoga projekta pod nazivom "Mlado doba" objavio je na Instagramu i one su postale viralne.

Ema Stoun, Lionel Mesi, Kristiano Ronaldo, Greta Thunberg, Dua Lipa, Džastin Biber, Rajan Gosling, Bili Ajlš, Robert Patison i Hari Stajls samo su neke poznate ličnosti  koje je pokazao u svojim radovima, a u nastavku pogledajte kako oni izgledaju.

Ema Stoun je inače američka glumica, osvojila je brojne nagreda među kojima je i Oskar, a 2017. godine bila je najplaćenija glumica na svetu, prenosi "Indeks hr".

Ronaldo i Mesi

Fudbaleri su takođe prikazani u jednoj od galerija na njegovom profilu. Umetnik je podelio fotografiju i pokazao kako će oni izgledati 2042. godine.

Džastin Biber

Pevač Džastin Biber je popularan širom sveta. Mnogi ga pamete još iz vremena kada je bio u vezi sa pevačicom Selenom Gomez. On se pre četiri godine oženio Hejli Boldvin koja je tri godina mlađa od njega. Evo kako će on izgledati:

 

Dua Lipa

Ona je pevačica albanskog porekla. Prvo je nekoliko godina radila kao model, a onda je 2014. godine potpisala ugovor za album. Ako se "predviđanja ostvare", biće prelepa!

Hari Stajls

Hari je pre nego što je postao poznat radio u pekari. Osim što je pevač, on je i glumac i nekadašnji član popularne grupe "One direction".

Bili Ajliš

Ona je rođena u porodici muzičara. Trenutno ima samo 21 godinu kantautorka je i izuzetno popularna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading