PET MINUTA VAS DELI OD SAVRŠENO ČISTIH KRPA: Neverovatan TRIK - ovako će uvek biti bez mrlja!

Autor: N.J.

Lifestyle

29.01.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koje god krpe da perete, ovako će biti savršeno čiste!

PET MINUTA VAS DELI OD SAVRŠENO ČISTIH KRPA: Neverovatan TRIK - ovako će uvek biti bez mrlja!

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ Smart Fox

Krpe za čišćenje zahtevaju pranje posle određenog vremena upotrebe. Iako su jedan od osnovnih pomagala u kući, posle svakodnevne upotrebe one više ne izgledaju lepo. Na sve načine smo pokušavali i ništa nije uspevalo, od najjače hemije pa do prirodnih rešenja. Zato, pokušajte sa nekim od ovih trikova i rešite se mrlja sa krpa na najjednostavnije načine.

Sipajte vodu u šerpu i stavite na ringlu. Uzmite krpe koje koristite za brisanje prašine ili neke druge krpe. Stavite ih u šerpu i varjačom ih gurnite ka dnu iste. Prelijte sa još vode kako bi krpe bile potpuno potopljene. Sipajte šoljicu sirćeta dok se kuvaju. Zatim dodajte i sodu bikarbonu koja će početi da peni zbog sirćeta. Treći tajni sastojak je deterdžent za sudove. Sve lepo promešajte varjačom kako bi se sjedinilo. Kuvajte tako oko pet do osam minuta uz povremeno mešanje. Da ne bi pokipelo, nakon tog vremena ugasite ringlu skroz i ostavite još malo lonac na istoj. Sve prospite u sudoperu, zajedno sa krpama. Da bi bile čiste isperite ih običnom vodom, prenosi kanal "Smart Foks".

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ Smart Fox

Otkuvavanje krpa za čišćenje

Nakon toga krpe će biti kao nove!

Još jedan način za pranje krpa:

Uzmite deterdžent za sudove i pomešajte sa vodom u odnosu 3:1. Uzmite neki sunđer. Deterdžent i vodu nanesite na fleke koje imate na krpi, pa trljajte sunđerom. Možete dodatno istrljati nekom četkom. Isperite toplom vodom, a nakon toga možete oprati i u veš mašini kako bi se sve mrlje uspešnije uklonile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading