GLUMICA SILOVANA SA 12, SLIKALI JE NAGU, A ONDA JE STUPILA U VEZU SA 14 GODINA STARIJIM: Jedan je posebno urnisao, a tugu je lečila DROGOM

Autor: N.J.

Lifestyle

26.01.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od sramote nikome nije smela da kaže da je silovana sa dvanaest godina.

GLUMICA SILOVANA SA 12, SLIKALI JE NAGU, A ONDA JE STUPILA U VEZU SA 14 GODINA STARIJIM: Jedan je posebno urnisao, a tugu je lečila DROGOM

Foto: Tanjug/AP

Model i glumica Mena Suvari, zvezda filmova "Američka pita" u svojoj knjizi "Veliki mir" ispričala je sve o traumama koje je preživela. Brinula se o tome kako će njena knjiga "proći" ali naišla je na mnogo pozitivnih komentara. Ipak, ono što nije očekivala je da će joj druge žene slati poruke i pričati o nekim od svojih najintimnijih tajni, o silovanju. Njeno detinjstvo bilo je srećno, ali nestabilno zbog odnosa među roditeljima.

Silovanje

Preselila se sa majkom i jednim od braće, a nakon selidbe jedan od prijatelja njenog brata počeo je posebno da obraća pažnju na nju. Silovao je nekoliko puta u njenoj kući, a onda je drugima pričao kako je ona "kurva". Toliko je bilo sramota da nije mogla da prizna šta se dogodilo.

Kad su je lečili od infekcije bešike kao posledice silovanja, lekar joj je prepisao korišćenje pilula za kontracepciju umesto da je pita šta se događa. Šta su odrasli oko nje - njeni roditelji, lekar - mislili? Tada je imala 13 godina, a tretirali su je kao odraslu. To je pitanje koje je dugo mučilo.

Zlostavljanje na snimanju

Otkrila je da su joj manekenstvo i gluma pokazali način da izrazi svoje osećanja, ali i naučili je da je jedino važno kako izgleda, i da je to još bolje ako izgleda "seksi". O svom prvom snimanju za modele, kaže:

- Svi su bili oduševljeni kako izgledam sa 18 godina. Ali imala sam 12. Rečeno mi je da sam odrasla osoba, stoga se mogu ponašati kao odrasla osoba.

Postojao je obrazac privlačenja starijih muškaraca zbog koje se, iz njene današnje perspektive, oseća da su je iskoristili: kada je imala 15 slikali su je nagu u njenoj kući. Imala je odnose sa 14 godina starijim muškarcem kada je imala samo 16 godina.

- Nisam imala nikoga ko bi mi rekao da to nije u redu - objasnila je.

Ubrzo je stupila sa drugim muškarcem u vezu, koji je ponižavao. Uzimala je drogu, očajnički je želela njegovu ljubav. Objašnjava u knjizi mučno seksualno zlostavljanje, te kako je zbog određenih seksualnih igračaka morala na medicinsko lečenje. Zbog objašnjenja o seksualnom zlostavljanju, neki ljudi pomislili su da ona osuđuje igre u seksu, a kritike su bile upućene na igračke koje se svojevoljno koriste u intimnom odnosu.

 

 

- Nikada nisam htela negativno da govorim o stvarima koje mogu biti vrlo zdrave za druge ljude. Nije mi dat izbor niti dopuštenje da to učinim, i to je ono što je bilo toliko destruktivno za mene. Vrlo je zbunjujuća stvar kada doživite seksualno zlostavljanje, jer je deo toga. Kako bi bilo da ste "izalazili tokom cele srednje škole i onda odlučili svojom voljom izgubiti nevinost sa dečkom". To mi zvuči tako lepo. Sve je to za mene bilo izgubljeno - završila je ona, a piše "Guardian".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading