JEZIV ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO AMERIKU: Četvorica silovala devojku u kolima, pa je izbacili na ulicu

Autor:

Svet

26.01.2023

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri muškarca iz SAD-a osumnjičena su za silovanje 19-godišnje Medison Bruks, studentkinje Državnog univerziteta u Luizijani.

JEZIV ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO AMERIKU: Četvorica silovala devojku u kolima, pa je izbacili na ulicu

Foto: Tanjug/AP

Kaivon Deondre Vašington (18), Everet Li (28) i Kasen Karver (18) predali su se u ponedeljak, a četvrti osumnjičeni, 17-godišnjak koji nije identifikovan jer je maloletan, predao se dan ranije.

Oni su, kako prenosi Njujork post žrtvu nakon silovanja izbacili iz automobila, a na putu ju je udario drugi automobil i usmrtio, prenosi Jutarnji list.

Bruks je te noći pila u baru u blizini kampusa, gde je 15. januara upoznala 17-godišnjeg osumnjičenog. Između 1 i 2 sata sa tinejdžerom i njegovim prijateljima otišla je iz lokala.

Bruks je te noći pila u baru u blizini kampusa, a tamo je 15. januara upoznala 17-godišnjeg osumnjičenog, pa je s njim i njegovim prijateljima napustila lokal. 

Kasen Karver policiji je ispričao kako je Medison "bila vrlo nestabilna, jedva je hodala, nije mogla održati ravnotežu i nejasno je govorila“. Tražila je prevoz do kuće, a 17-godišnji osumnjičeni i ona "hodali su zajedno i grlili se“.

- On je pristao da je odvede. Bila je pijana i nije želeo da je ostavi dok je bila jako pijana, a bar se zatvarao, stoji u nalogu za hapšenje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MADI BROOKS (@madibrookss)

 

Karver je, kako tvrdi, sedeo na vozačevu mestu, Li pored njega, a Vašington i 17-godišnjak bili su pozadi s Bruks. Kad su je pitali za adresu, devojka je, kaže on, "pala i nije mogla da im odgovori, pa su se kratko vozili i zaustavili".

- Čuo sam svog 17-godišnjeg prijatelja kako ju je pet puta pitao da li želi da ima odnos sa njim, na šta mu je ona dala usmeni pristanak. Bili su intimni, ali onda je prijatelj rekao da moraju da prestanu i odu - stoji u dokumentu koji je objavila policija.

Kad ga je policija pitala smatra li da je žrtva bila previše pijana da bi svesno pristala na odnos, Karver je odgovorio: "Valjda".

 

 

Policija je takođe razgovarala s Vašingtonom, koji je izjavio da žali zbog Medisonine smrti, ali je takođe priznao da se smejao dok je hodao iza nje i pomislio: "Kako to nasumično upoznate devojku i samo je pokupite?

Priznao je da su on i tinejdžer imali odnos s Bruks na zadnjem sedištu automobila, dok su Karver i Li bili na prednjim sedištima, piše Dejli Mejl.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MADI BROOKS (@madibrookss)

 

Rekao je i da su kasnije odbacili Bruks na drugu lokaciju, gde ju je oko 3 sata udario automobil na Burbank Drajvu. Inspektori su rekli da je devojka imala gotovo četiri puta više alkohola u krvi od dozvoljene granice.

Vašington i 17-godišnjak optuženi su za silovanje trećeg stepena, dok su Li i Karver optuženi za saučesništvo u silovanju. Ron Hejli, advokat dvojice osumnjičenih, rekao je kako to "apsolutno nije bilo silovanje".

- Slušajte, ovo je tragedija, definitivno nije zločin - dodao je.

Advokat takođe tvrdi kako su se Bruks i Karver posvađali u njegovom automobilu.

Istražitelji su rekli kako je devojka imala gotovo četiri puta više alkohola u krvi od dozvoljene granice.

Vašington i 17-godišnjak optuženi su za silovanje trećeg stepena, dok su Li i Karver optuženi za učestvovanje u silovanju.

Ron Hali, advokat dvojice osumnjičenih, rekao je kako to "apsolutno nije bilo silovanje".

- Slušajte, ovo je tragedija, definitivno nije zločin, dodao je.

Advokat takođe tvrdio kako su se Bruks i Karver posvađali u njegovu automobilu.

- Ona je tad izašla iz vozila i rekla da će zvati Uber. Želim da javnost zna da ti mladići, odnosno vozač auta i momci koji su bili u vozilu, devojku nisu ostavili uz ivicu puta, rekao je.

- Medison je bila živahna, puna ljubavi i nesebična prijateljica. Ostavila je neizbrisiv trag u našim životima, čuvamo uspomene na nju i nikad je nećemo zaboraviti. Ona je naš heroj, donirala je svoje srce i bubrege kako bi spasila druge, objavilo je u ponedeljak njeno Alfa Pi sestrinstvo na Instagramu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading