MOĆNA ZAVODNICA BILA JE OMILJENI ČLAN MAFIJE: Svi su padali pred njom, a jednog je ORALNO zadovoljila pred ženom i gostima

Autor:

Lifestyle

23.01.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Virdžinija Hil bila je baš prava zavodnica!

MOĆNA ZAVODNICA BILA JE OMILJENI ČLAN MAFIJE: Svi su padali pred njom, a jednog je ORALNO zadovoljila pred ženom i gostima

Foto: Wikipedia

Mnogi su se divili američkoj zavodnici Virdžiniji Hil koja je sve bacala pod noge. Rođena je 1916. kao siromašna devojka, ali je zato ceo život jurila bogate muškarce. Bila je između ostalog konobarica i plesačica, a neki su pričali da je radila i kao prositutka.  Svi su joj skidali zvezde sa neba pa i mafijaši. Bila im je zanimljiva, posebno muškom rodu zato što se razlikovala od tadašnjih devojaka. Ona je bila lepa, stabilna, ali i jako pametna.  Jedan kome se posebno dopala bio je mafijaš Džozef Epštajn koji je uveo u svet kriminala i pokazao joj kako sve tu funkcioniše. Nakon toga, počela je da prisustsvuje klađenju, pranju novca i mnogim drugim poslovima kojima su se mafijaši bavili.

- Kada ti se ta devojka uvuče pod kožu, gotovo je. Ona je poput raka - navodno je jednom Epštajn izjavio za nju.

Neki su pričali da je oružje koje je koristila zapravo bio seks, navodno je tako izvlačila sve bitne informacije od moćnika. Takođe, pričalo se da je na jednoj zabavi oralno zadovoljila Čarlsa Fišetija pred gostima, ali i njegovom ženom. To što je radila donosilo joj je zaradu, ali i druge moćne ljubavnike.

Foto: www.profimedia.rs

Virdžinija Hil - zavodnica u elegantnom odelu

Od nje su strepeli i moćni kriminalci jer je postala jaka. Onda se kasnije zaljubila u ubicu. Pošto je on imao jake veze u Njujorku, a ona u Čikagu to im je pomoglo da urade hotel i kazino “Flamingo”.

- Ona je jedina žena kojoj mogu da verujem da će čuvati tajnu - navodno je tvrdio Bagzi, muškarac sa kojim je bila.

Ubijen je 1947. godine. Tri godine kasnije, upoznala je skijaškog instruktora Hansa Hausera, te godine je oženio i dobili su sina. Sledeće godine pozvana je kao svedok u policiju da kaže šta zna o organizovanom kriminalu, ali ona je istakla da ne zna ništa, a da je sve što ima stekla zahvaljujući umeću u krevetu. Na kraju, optužena je za utaju poreza i preselila se u Evropu, gde je bila do kraja života, piše "Stil".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading