IMA NAJVEĆE PRIRODNE GRUDI NA SVETU: Kada čujete koliko su teške ŠOKIRAĆETE SE, a zbog obdarenosti njena svakodnevnica nije nimalo prijatna

Autor: N.J.

Lifestyle

19.11.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen obim grudi ušao je u Ginisovu knjigu rekorda!

IMA NAJVEĆE PRIRODNE GRUDI NA SVETU: Kada čujete koliko su teške ŠOKIRAĆETE SE, a zbog obdarenosti njena svakodnevnica nije nimalo prijatna

Foto: Izvor: YouTube/ HLN

Amerikanka Eni Hokins ima najveće prirodne grudi na svetu koje su teške 51 kilogram, jedna je veličine 109,22 cm, dok je druga 177, 8 cm! Eni (65) je zbog toga je popularna širom sveta i zbog svojih grudi više od 13 godina drži rekord u Ginisovoj knjizi rekorda. Ona je čak sa deset godina shvatila da je drugačija, jer je baš u tom periodu morala da počne da nosi grudnjak.

Naizgled jedna fina i prijatna osoba, morala je da se suoči sa brojnim neprijatnim situacijama tokom života. Ljudi uglavnom nemaju neko pozitivno mišljenje o njoj kada je vide, ali ona je naučila da živi život punim plućima i da se ne osvrće na ružne komentare iza sebe. Ipak, sve to pogađa je mnogo više sada kad ima sina.

Ovako izgleda njen život

- Kad izađem iz kuće, moram da razmislim kakav će mi biti dan i ko će me danas "napasti". Zadirkuju me oni koji me uopšte ne poznaju. Rugaju mi se bez razloga. Čovek sam kao i svi drugi. Ovi napadi pogađaju mog sina, jer je svestan šta govore o njegovoj majci - rekla je ona za strane medije.

Foto: Izvor: YouTube/ tlc uk

Eni Hokins pozira fotografu

 

Takođe s obzirom na veličinu njenih grudi, ona ima i bolove u ramenima, što je i logično.  Ipak, ona je situaciju skroz okrenula u svoju korist pa je postala je model pod imenom Norma Stitz. Takođe, ona je živela u jednom srećnom i skladnom gradu, te je jednom prilikom istakla da je muž tretirao kao kraljicu zbog čega bi svi mogli samo da joj zavide.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading