Videla je ZASTRAŠUJUĆU ŽENU U DUGOM KAPUTU koja je lutala sama, rekla mužu: TRČI PO POMOĆ, a onda je skinula KAPULJAČU i usledio je ŠOK (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

28.06.2022

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomogla joj aplikacija koja prati kriminal u oblasti u kojoj se zatekla.

Videla je ZASTRAŠUJUĆU ŽENU U DUGOM KAPUTU koja je lutala sama, rekla mužu: TRČI PO POMOĆ, a onda je skinula KAPULJAČU i usledio je ŠOK (VIDEO)

Foto: Printscreen/CBSNews

Sindi Marmolehos čekala je u kolima, dok je njen suprug otrčao do radnje na ćošku kako bi pazario neke namirnice. Sunce je zalazilo u Nju Jorku i ulice su bile pune ljudi koji se vraćaju sa posla.

Ona je zurila kroz suvozačev prozor na kolima i primetila ženu u dugom zimskom kaputu koja stoji sasvim sama. Žena se izdvajala u gradskoj vrevi, jer je lutala bez cilja, sa anksioznim i prestrašenim izrazom lica.

Foto: YouTube/Printscreen

Misteriozna žena

Sindi nije znala ovu ženu, ali je bilo jasno da je ona izgubljena i da joj treba pomoć, prenosi američki portal "Little things".

Kako bi "ubila" vreme dok je njen suprug u prodavnici, Sindi je skrolala kroz Citizen app, koja prati zločine u oblasti grada u kojoj se našla.

U tom momentu je videla puš notifikaciju na ekranu. Tokom proteklih sedam sati vlasti su pretraživale okolinu kako bi našli šezdesetogodišnjakinju sa demencijom.

Sindi je počela polako da prati ženu, kako bi ustanovila da li je bezbedna, bez obzira na to da li se radi o osobi za kojom traga policija. Ali nakon nekoliko minuta, misteriozna žena je počela da joj izlazi iz vidnog polja.

Čim se njen muž vratio iz prodavnice, Sindi mu je rekla da ide po pomoć.

- O moj Bože, idi po policiju - zavapila je Sindi.

Ispostavilo se da je dobro što je poslušala svoj instinkt. Onda je žena, stojeći pored policije, pomerila kapuljaču sa svog lica i Sindi je utvrdila da je reč o osobi za kojom se tragalo.

- Bezbedna je i to je jedino što mi je važno. Sve se dešava sa razlogom pretpostavljam - zaključila je Sindi.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading