DETALJ ZA SAVRŠEN STAJLING: Učiniće da blistate bez obzira na to da li ste u haljini ili trenerci

Autor:

Lifestyle

28.12.2021

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nega kože je posebno važna tokom hladnih zimskih dana, pa je važno da imamo pri ruci kvalitetnu organsku kozmetiku koja će nam pomoći da izgledamo sveže i zdravo u svakoj situaciji.

DETALJ ZA SAVRŠEN STAJLING: Učiniće da blistate bez obzira na to da li ste u haljini ili trenerci

Foto: pexels.com

Tokom zime, kada boravimo više u zagušljivim prostorijama, dok smo napolju izloženi niskim temperaturama, našoj koži je potrebna pomoć. Zato je bitno da znate kolika je moć lavande kada je obavljanje ovog važnog zadatka u pitanju.

Naime, ova legendarna biljka pripada porodici nane, ali su njen ukus i aroma apsolutno jedinstveni. Duga istorija lavande kao saveznika lepote i lečenja, sugeriše na to da je ulje lavande mnogo više od esencije lepe biljke.

Koji su benefiti ulja lavande?

S obzirom na to da nega kože predstavlja važnu komponentu samopoštovanja, a svima je u savremenom svetu potrebna zona uživanja i opuštanja od svakodnevnih obaveza, ulje lavande za kožu i um predstavlja element za koji se može reći da je stvoren u Raju. Ulje lavande, ne samo da pojačava moćna antiinflamatorna svojstva, već je i omnipotentno, umirujuće sredstvo za bilo koji tip kože.

Ulje lavande nežno hidrira kožu i nije komedogeno za pore. Ono je prirodno antibakterijsko.

Iz svih ovih razloga, bitno je da se obezbedimo kvalitetnim proizvodima sa ovim korisnim sastojkom, a upravo to je slučaj sa brendom abp koji je koristi lavandu kao primarni sastojak svojih proizvoda.

Njihova lavanda ima organsko, sledljivo poreklo da bi stvorili nezaboravan, kraljevski tretman za one koji ga koriste. U pitanju su najkvalitetniji proizvodi za negu kože – na bazi eteričnih ulja i prirodnih resursa.

Republika

Foto: pixabay.com

Poznato je da je lavanda savršena za negu kože

Priča o brendu Abp ne odnosi se samo na proizvode za negu kože, već i na brend sa sopstvenim identitetom i istorijom u koju vekovima ljudi duboko veruju.

Abp poseduje sofisticiranu nežnost, ali ima eksplozivnu moć da pokrene i žene i muškarce. Podstiče, edukuje i inspiriše. Abp je u isto vreme intimni ljubavnik, beskompromisni stručnjak i naš lični heroj za poboljšanje sopstvenog sveta. 

Abp odgovara na potrebu za uživanjem u sebi, a nudi jedinstveno životno iskustvo i fokus.

ESENCIJALNO ULJE

Dovoljno je da upotrebite samo 2 do 3 kapi ulja da ispunite svoj ambijent i atmosferu vrhunskom mirisnom notom koja podržava zdravu emocionalnu ravnotežu, smiruje um i pomaže da se obnovi duh. Zakoračite u očaravajući svet aromaterapije uz pomoć prirodnog, čistog i nerafinisanog esencijalnog ulja. Neka Vas opčini magija mirisa i spokoja.

Republika

Foto: abotanicalphilosophy.com

Esencijalno ulje

SPREJ ZA JASTUK

Poprskajte jastuk 2 do 3 puta organskim sprejom od lavande i prepustite se mirisu koji opušta Vaš um i telo. Uronite u snove ispunjene mirisima polja lavande. Inspirišite se i sanjajte!

Foto: abotanicalphilosophy.com

Sprej za jastuk

ULJE ZA TELO

Organsko ulje lavande za telo se može koristiti kao ulje za masažu, hidratantno sredstvo za telo, čak i ulje za kupanje. Senzacionalno organsko ulje lavande namenjeno je regeneraciji kože, podržava regeneraciju kolagena, omekšava i revitalizuje suvu kožu. Poseduje izuzetnu snagu, tako da je dovoljno prsnuti samo nekoliko puta, a Vaša koža će biti zahvalna.

Republika

Foto: abotanicalphilosophy.com

Ulje za telo

KREMA ZA TELO

Abp, bogata krema za telo pospešuje svežinu i uravnoteženost kože, a osetljivu kožu čini posebno glatkom i duboko hidriranom. Može se koristiti kao dnevna i noćna nega. Održava zdravlje, mekoću i zategnutost kože tela. Pomaže da prirodna lepota Vaše kože zablista u punom sjaju.

Foto: abotanicalphilosophy.com

Krema za telo

Kako se pravi eterično ulje lavande?

Lavanda se uzgaja i najčešće ručno bere sa polja. Cveće se vezuje u snopove i postavlja da se suši nekoliko nedelja. Kada se cveće dovoljno osuši, vreme je za destilaciju parom. Destilacija parom obezbeđuje maksimalne benefite od biljke lavande, bez kontaminacije acetonom ili heksanom koji se koriste u drugim metodama ekstrakcije.

Tokom destilacije, pupoljci lavande se postavljaju iznad ključale vode, a kako kipuća voda nežno pari lavandu, visoki pritisak i toplota potiskuju ulje iz cvetova. Para nosi mešavinu pare i ulja u kondenzator – tu se esencija hladi i ponovo pretvara u tečnost. Para postaje hidrosol, a dragocene kapi ulja lavande se prirodno odvajaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading