TAJNA VITKE LINIJE JE U OVOJ NAMIRNICI! Pojedite je pre spavanja i posle mesec dana nećete imati ni gram sala na stomaku! PROVERENO!

Autor:

Lifestyle

30.11.2021

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nutricionisti tvrde da ukoliko pred spavanje pojedete 30 grama mladog sira, veće su šanse da izgubite nataložene kilograme.

TAJNA VITKE LINIJE JE U OVOJ NAMIRNICI! Pojedite je pre spavanja i posle mesec dana nećete imati ni gram sala na stomaku! PROVERENO!

Foto: pixabay.com

Ovaj savet je poslušala Marija (46) i za mesec dana uspela je da skine čak 3 kilograma. Salo sa stomaka sa kojim je muku mučila godinama je u potpunosti nestalo.

Kako mladi sir utiče na metabolizam i mršavljenje?

Odgovor na ovo pitanje dali su nutricinisti, a pozitivan efekat je pokazala i sprovedena studija koja je obavljena u u "Britanskom nutricionističkom žurnalu".

Republika

Foto: pixabay.com

Mladi sir je idelana hrana za skidanje sala

 

Naime, ovim istraživanjem je dokazano da samo 30 grama proteina, a kojih u velikoj meri ima u siru, pola sata pre spavanja, jača mišiće, ubrzava metabolizam, ali i pozitivno utiče na zdravlje celog organizma.

- Mladi sir sadrži visok nivo proteina i kalcijuma. Od proteina gradimo mišiće i važni su i za profesionalne sportiste, i za ljude koji žele da smršaju. Kalcijum je važan za sve starije od 30 godina jer pomaže održavanje koštane mase -navodi Ešli River, nutricionistkinja i dodaje da je punomasna verzija sira bolja od one sa niskim procentom masti jer sadrži zdrave masnoće koje su našem oragnizmu neophodne.

Dakle, ukoliko želite da dovedete liniju u red, svako veče pojedite krišku mladog sira. Uz korigovnu ishranu i laganu fizičku aktovnost, retzultati neće izostati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading