U SOBU STAVITE ČAŠU SA VODOM I SOLJU: Ako ovo nađete ujutro u posudi, neće vam biti svejedno!

Autor:

Lifestyle

18.11.2021

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuća je naša baza za oporavak i mesto gde možemo da se opustimo, regenerišemo i odmorimo, kao i da se oslobodimo od nakupljenog stresa, zbog čega mora biti prijatna za boravak.

U SOBU STAVITE ČAŠU SA VODOM I SOLJU: Ako ovo nađete ujutro u posudi, neće vam biti svejedno!

Foto: pexels.com

Međutim, zbog loših vibracija i energije u njemu to je nemoguće. Zato je veoma bitno da stan, kuću, očistite od negativne energije, tako što ćete redovno održavati higijenu doma, čistiti, provetravati i kaditi prostor, jer miris tamjana čisti i uklanja negativnu energiju.

Dakle, kada počistite nemojte paliti mirišljavu sveću, već pročistite.

Postoji još jedna metoda za čišćenje doma i uklanjanje negativnih vibracija uz pomoć soli.

Šta je potrebno

- belo sirće (1 bočica)

- morska so (1 kašika)
- transparentna staklena vaza
- voda
 

Priprema i upotreba:

Ono što treba da uradite je da sipate sirće i malo vode u čašu. Zatim dodajte morsku so i stavite na najfrekventnije mesto u kući. Zapamtite, čaša mora ostati skrivena od pogleda na druge. Tamo treba da ostane 24 sata. Ako so pluta u vodi, temeljito ćete oprati i ponoviti proces. Kada so ostane na dnu, to je znak da su loše energije nestale.

Zatim morate ponoviti ovaj proces u svakoj sobi u vašem domu. Isto tako, kada je so ostala na dnu, proces će biti završen. Na ovaj jednostavan način ćete učiniti svoj dom prijatnim mestom za život, piše Alo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading