BESPLATNA ZABAVA za celu porodicu: Savršene LETNJE IGRE

Autor:

Lifestyle

06.08.2021

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazak na more, planinu, u banju, ali i na bazen tokom leta zahtevaju da imate i novac u džepu, što nije slučaj sa zabavnim letnjim aktivnostima koje ništa ne koštaju a pružaju veliku zabavu za celu porodicu.

Republika

Foto: pixabay.com

Velika zabava je nadohvat kofe s vodom

Vreme koje provedete sa decom je najbolji poklon koji možete da im date. Dakle, nema te igračke koja će da bude zanimljivija od zabave u kojoj učestvuje cela porodica.

Igre koje ne koštaju gotovo ništa, a koje podrazumevaju aktivnosti u kojima učestvuju roditelji zajedno sa decom, zapravo su trenuci koja će dece večno pamtiti i sećati ih se sa radošću kada odrastu.

Ne moramo da trošimo na hiljade dinara da bismo proveli zabavan porodičan dan jer igraonice, bazeni, avantura parkovi i druga mesta koje zahtevaju da se latite novčanika, nisu jedine lokacije na kojima vas čeka razonoda.

Portal Republika.rs predlaže zanimljive, zabavne i  besplatne aktivnosti za decu i odrasle kako bi što kvalitetno proveli ostatak letnjeg raspusta.

Napravite porodični film

U važnim porodičnim trenucima svi se hvatamo za telefone i pravimo fotografije i snimke da bismo ih se sećali. Ipak, retko se setimo da ih pregledamo, pa je pravljenje porodičnog video filma idealan način da se kvalitetno provede vreme i da se ukućani zbliže. Sakupite sve fotografije i video materijal koje su zabeleženi na svim telefonima i namontirajte film pomoću nekog od besplatnih programa sa interneta, na primer FlexClip. Složite materijal, uklopite eventualno neku muziku, potpišite određene scene i napravićete porodično remek-delo. 

Kampovanje u dvorištu

Ukoliko živite u kući sa dvorištem, letnje vreme je idealno za kampovanje. Namontirajte šator ili napravite improvizovano sklonište i pripremite hranu koju biste koristili kao kada ste na kampovanju. Zadatak je da ne koristite kuću celu noć i pretvarate se da ste zaista u divljini. To će za decu biti posebno zanimljivo iskustvo koje će zauvek pamtiti. Posebno ako imate mogućnosti da uveče založite logorsku vatru oko koje ćete sedeti, razgovarati ili nešto skuvati.

 

Vodeni rat

Pištolji i špricevi na vodu, baloni, čaše, pa i kofe mogu da budu oružje koje se koristi kada upeče "zvezda" i vrućina zavlada tokom dana. U igri može da učestvuje cela porodica, bez izuzetaka. Možda će pogođni izgubiti poen, ali će dobiti prijatno i zabavno osveženje. Nije poznato da li tokom ove igre više uživaju deca ili odrasli, ali je smeh kod svih generacija zagarantovan.    

Aktivan dan

Najbolji način da se porodica zbliži je ustanovljavanje tradicije u vidu dana za biciklizam ili planinarenje. Ovakve aktivnosti su blagotvorne po zdravlje, ali su i veoma zabavne, posebno ako se krećete pravim rutama. Srbija je prepuna lokacija na kojima možete da istražujete predivnu prirodu, koja će bez daha podjednako ostaviti decu kao i odrasle. 

Veća okupljanja

Ako vam u posetu dolaze rođaci ili prijatelji sa decom, idealna zabava su igre bez granica. Iscrtajte tablu sa imenima i računajte bodove svakog učesnika. Ovo je odličan način da budete aktivni, ali i da se sjajno zabavite. Igre mogu da budu preskakanje vijače, vrtenje obruča, tapkanje lopte, trkanje, trka u vrećama, trka parova sa vezanim nogama, trka parova sa jajetom koje drže čelom, limbo...

 


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading