PARADAJZ ILI BOMBONE U NOKTIMA: Pogledajte šta sve možete da koristite za nadogradnju (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

31.07.2021

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste mislili da su minđuše i alke na nokima vrhunac mašte koje majstori za manikir imaju, obavezno pogledajte ovaj video na kome je prikazano kako se prave fantastični dezeni uz pomoć jagode, lišća, žice, bonbonica...

Republika

Foto: instagram.com/ @ilysmnails

Paradajz je samo jedna od stvari koja je završila na noktima ove umetnice

 

Dugi nokti u originalnom dezenu su postali veoma česta pojava među ženama, koje kao da se takmiče koja će da odradi neobičniji manikir.

Posle neobičnih šara, cirkona i alkica na noktima, ova umetnost je počela da menja i sam oblik noktiju, pa izbor nije više samo između zaobljenih, špicastih  ili kockastih noktiju, već možete da na noktu napravite celu novu ruku.

Na televiziji smo u prilici da gledamo čak i takmičenje u umetnosti pravljenja neobičnih i ukrašenih noktiju, samo što često u tim slučajevima nokti su eksponati za izložbu i nisu baš praktični za korišćenje.

Tako su do sada napravljeni nokti u obliku ušiju, ruku, drveća, ribe... ali mi danas izdvajamo video snimak na kome umetnica koristi zaista jednostavnu tehniku za dobijanje noktija u besprekornom dezenu.

Za savršen dezen  zapravo nije zslužna umetnica, već šare sa predmeta ili biljaka i voća koje koristi.

Naime, ona stavi odabranu stvar na nokat, premaže je gel lakom i pošto se stvrdne, isturpija nokat u odgovarajući oblik, dok se dezen sam pojavi kao osnova nokatne ploče.

Tako možete da imate nokte od jagoda, paradajza, lišća, žice, pa čak i bombonica...

Pogledajte, pa procenite sami koliko je lako i koji od dezena biste vi isporobali.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading