SUROVA ISTINA: 10 razloga zašto se muškarci PLAŠE JAKE ŽENE

Autor:

Lifestyle

30.07.2021

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedoci smo da mnoge žene koje su samostalne, uspešne i mentalno jake ne mogu da pronađu muškarca koji će joj biti podrška i saputnik kakvog zaslužuje. Razlog za to je što se mnogi muškarci plaše određenih ženskih osobina, a evo o čemu je reč...

Republika

Foto: pixabay.com

Uspešna žena nije magnet samo za nesigurne muškarce

Šta zapravo čini ženu jakom? Između ostalog, njene borbe, žrtve i nesebičnost igraju veliku ulogu. Jaka žena je preživela bol, prevazišla srtrašna iskustva i naučila je sebe da prašta.

Snažna žena je samodovoljna, nezavisna, puna ljubavi i nema strah od toga da pokaže svoju ranjivost. 

Ako žena koju volite odgovara navedenim opisima, možete da se smatrate privilegovanim. Ona zna da ste vi jednog momenta učitelj, a da u sledećem možete biti učenik. Ipak, često muškarci u njenom životu ovo ne mogu da razumeju i zato ona ostaje sama.

Evo 10 razloga zašto muškarci ne mogu da izađu na kraj sa jakom ženom.

1. NE TREBA JOJ MUŠKARAC DA SE BORI ZA NJU

Muškarcu je potrebno da se oseća potrebnim. Na taj način on pokazuje da se bori za večnu ljubav i divljenje svoje žene. Sa druge strane jaka žena će da pokaže da vas voli, ali da je nezavisna i da može sama da se snađe u ovom velikoom svetu. Ona je spremna da se bori za vas oboje, ali joj nije potreban muškarac da bije njene bitke. Ako ima problem, ona se sa njim suoči i rešava ga sama. Ona ne sedi i čeka, kao žrtva, da joj muškarac pronađe rešenje. 

Neli muškarci ne mogu da podnesu toliku snagu. Dakle, ako odaberete da ostanete sa ovim tipom žene, budite spremni da hodate pored nje, ne ispred kako bi je usmerili na put za koji vi smatrate da je dobar za nju.

2. ZNA ŠTA ŽELI

Snažna žena zna koje su joj želje i kako da ih ostvari. Na primer, ako joj se svidi muškarac, ona će ga startovati, neće čekati da on napravi prvi korak. One imaju karakter koji može da bude zastrašujuć za neke muškarce. Nisu pokorne, veoma su otvorene ka svetu koji neumorno istražuju bez obzira na to da li pored imaju partnera ili ne. Zato je portebno da njen muškarac ima dovoljno samopouzdanja da prepusti inicijativu ovom tipu žene. 

Republika

Foto: pixabay.com

Mnogi muškarci se plaše moćnih žena

3. ZAHTEVA ISKRENOST I POKAZIVANJE SLABIH TAČAKA

Muškarci imaju velikih poteškoća kada je u pitanju pričanje o emocijama. Snažne žene odmah saznaju vašu bol, traume i iskustva koja su vam promenila život. One zahtevaju muškarca koji će biti iskren i ranjiv jer su i same mnogo toga prošle u životu pa tako osećaju da nisu same. One moraju da znaju da njihov partner može da plovi okeanom neizvesnosti i putuje po ivici ludila. 

Jake žene se ne plaše prošlosti već traže one stvari koje nas čine ljudima. Ona će uvek naći jakog muškarca da stoji rame uz rame sa njom u svetu različitosti. Muškarci se plaše ranjivosti jer čini da se osećaju slabim, ali to je upravo ono što je potrebno da jaka žena ponekad vidi u vama.

4. NE PLAŠI SE INTIMNOSTI

Snažna žena je izazov za muškarca na mnogo intimnih načina. Ona će zahtevati intimnost u svim oblicima, od razgovora do vođenja ljubavi. Ništa neće zadržati za sebe. Zbog toga što joj je toliko udobno u svojoj ženstvenosti, ona očekuje da njen muškarac bude otvoren na svim nivoima intimnosti. Zahteva strast i želju, želi da se oseća kao da je ona "ta".

5. VIDI KROZ LAŽI

Jaka žena je iskrena i očekuje potpuno poverenje u vezi. One odmah osete laž, tako da ne pokušavate ni sa belim lažima, ali ni sa ložim izgovorima. Ona ima sposobnost detektora laži. Tazo u vezi sa jakom ženom nemojte ništa da zadržite za sebe. Nikada neće toleristi foliranje i sebičnost. Ako ne možete potpuno da budete sa njom, neće imati problema da sama nastavi dalje.

Republika

Foto: pixabay.com

Ako joj pokažete ljubav i odanost, vratiće vam višestruko

6. ZAHTEVA INTEGRITET I KONTINUITET

Žena koja ima veliku unutrašnju snagu ne može da toleriše nedosledne i neodlučne likove. One žele da budu sa nekim ko ima integritet i poštovanje i da je čovek od reči. Ako osete da ih muškarac odvlači iz pravog smera, odmah će reagovati i staviti mu do znanja da je svesna prevare. One žele da osete da su bezuslovno voljene. Ako osete nepoštovanje, neće oklevati da izravnaju račune. Najgora stvar koju možete da učinite jakoj ženi je da je učinite da se oseća slabom.

7. MOŽE BITI DRAMATIČNA 

Snažna žena je prošla kroz velika iskušenja i preskočila mnoge prepreke u životu. Drugim rečima, ona je jaka s razlogom jer je morala da bude snažna tokom veoma mračnih momenata. Pošto je to preživela, svesna je da može da prebrodi bilo šta na svom putu, ali ova vrsta drame je često za muškarca teško da shvati. Zastrašujuće je zbog svih emocija i misli koje dolaze sa ovom vrstom ličnosti. Ona je spremna da pokaže svoje ožiljke i očekuje od muškarca da uradi isto. U njenoms vetu nema tajni.

8. NEĆE VAS ČEKATI

Ovaj tip žene će sa vama ići i na kraj sveta ako ste joj posvećeni. Međutim, čim počnete da se povlačite, ona će vas pustiti. Ona neće čekati da se muškarac odluči da li želi nju ili neku drugu. One ne igraju blasave dečje igre. One će se suočiti sa bolom, zalečiti rane i spremiti se da opet osvoje svet. 

Republika

Foto: pexels.com

Ko zna da je prati, uživaće do maksimuma

 

9. VOLI BEZUSLOVNO

Ljubav koja se dobija od snažne žene je verna. Kada oseti uzvraćenu ljubav, ona čini sve da se njen muškarac oseća voljeno. Ona ga podržava, pomaže mu i bori se za njega da bi dobio ono što zaslužuje. Neki muškarci ne mogu da izdrže ovu vrstu bezuslovne ljubavi jer se plaše intenzivnosti i dubine davanja. Najčešće je ovo faza u kojoj muškarac pobegne od jake žene. Kada se to desi, bez obzira na na to koliko ga voli, ona će ga pustiti da ide. Ona zna koliko je vredna.

10. POKAZAĆE VAM KO STE

Teško je da prihvatimo stvari koje nam se ne sviđaju na sebi kada nam neko na njih ukaže. Jaka žena će pričati o tim temama sa svojim čovekom ako je neophodno posvetiti se tim problemima. Ona će takođe i da vam pomogne da shvatite koliko ste dovni i moćni. Biće uz vas, u potpunosti će vas prihvatiti i dati vam poverenje.

Neki muškarci ne mogu da izađu na kraj emocionalni haos koji dolazi sa ovom vrstom veže. Iz tog razloga ona će pronaći jakog muškarca jer slabi neće izdržati ni par sastanaka. Oni ne znaju šta da rade sa tolikom iskrenošću, snagom, inteligencijom i nezavisnošću koje ove žene nose sa sobom.

Sa druge strane, ovaj tip dama je vaspitala najverovatnije snažna žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading