Uradite ove 3 stvari na prvom sastanku i odlepiće za vama!

Autor: Republika

Lifestyle

06.06.2020

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi utisak je veoma bitan, hteli vi to da priznate ili ne, pogotovu kada idete s nekim na sastanak.

RepublikaFoto: Photo by Djim Loic on Unsplash
Foto: Ilustracija

A želite li svakog frajera već pri prvom susretu da oborite s nogu, sledite ova tri jednostavna pravila koja pale baš uvek!

1. Zaboravite na mobilni

Budimo realni, nikome ne laska dok neko u njihovom društvu stalno proverava svoj mobilni, a pogotovo kada je reč o romantičnom sastanku.

Stoga, ako želite da ostaviti dobar utisak kod svog potencijalnog muškarca, ostavite mobilni u torbu i zaboravite da ga imate.

2. Preuzmite inicijativu

Umesto da čekate da vas ponovno nazove, odmah na prvom sastanku predložite mu mesto i vreme vašeg sledećeg sastanka.

Momci s vremena na vreme vole da se odmore od funkcije organizatora izlazaka, a preuzimanje inicijative osiguraće vam dodatne bodove odmah u startu.

3. Ispričajte mu o dečku koji vam se udvarao

Odmah na početku ćemo vas upozoriti da na prvom sastanku ni u kojem slučaju ne spominjete bivšeg dečka. Ali momku koji vam se sviđa slobodno možete pričati o frajerima koji su vam se bezuspešno udvarali.

Kada čuje da se muškarci zanimaju za vas, postaćete mu mnogo zanimljiviji, a laskaće mu i činjenica da ste odbili druge, a njega ne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading