(FOTO) KEJT MOS SE SKINULA ZBOG KIM KARDAŠIJAN; Supermodel bez odeće i dalje ostavlja bez daha

Autor:

Lifestyle

15.07.2021

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kim Kardašijan i Kejt Mos su drugarice dugi niz godina, pa ne čudi što je manekenka rešila da joj pomogne.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Kim Kardašijan i Kejt Mos

Naime, Kim u poslednje vreme intenzivno radi na promociji svoje linije donjeg veša "Skims", a supermodel se pridružio listi modela koji su se slikali u novim modelima.

Ljubitelji slavne manekenke će biti zadovoljni kada vide da je njihova ljubimica i dalje žena koja ostalja bez daha, doduše ne samo kada je u toplesu.

Ovaj marketinški potez je samo još jedan u nizu dobrih poslovnih poteza koji povlači Kim, ali i cela porodica Kardašijan.

- Kejt Mos je modna ikona, ona ima večni uticaj koji nastavlja da definiše čitave generacije kulture i stila - nahvalila je Kim svoju drugaricu. Inače, najslavnija sestra Kardašijan je pomenutu marku donjeg rublja za oblikovanje tela lansirala 2018. godine, od kada je veliki hit, pa ne čudi što je promo fotku sa Kejt mos za samo dva dana na Instagramu lajkovalo više od 50.000 ljudi.

Naravno, iako se Kejt i Kim druž  privatno i važe za drugarice, to ne znači da je manekenka pristala da bude zaštitno lice kampanje. Ne zna se tačno o kojoj je cifri reč, ali smo sigurni da je supermodel inkasirao dobru svotu novca, kao i da će Kim Kardašijan zahvaljujući Kejt Mos pozamašno zaraditi od prodaje donjeg veša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

U svakom slučaju, zadovoljstvo je obostrano, iliti trostrano: Kim i Kejt će dobro da zarade i nastave svoje druženje, a mi ostali na raspolaganju imamo još jedno kvalitetnu fotografiju Kejt Mos bez odeće. Uživajte!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

 

 

  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading