MOGUĆA SU KOLEKTIVNA VENČANJA! Radojičić potvrdio datum!

Autor: Republika

Lifestyle

05.07.2021

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tradicionalna manifestacija "Kolektivno venčanje" biće održana u nedelju, 18. jula, na platou ispred Starog dvora, najavio je danas gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Istakao je da će, zahvaljujući Gradu Beogradu i pokroviteljima, mladenci imati potpuno besplatno venčanje, a dobiće i vredne poklone.

Radojičić je podsetio parove da još uvek imaju vremena da se prijave, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

- Bogata tradicija ''Kolektivnog venčanja'' dovela je do toga da ova akcija preraste i u kulturnu i turističku manifestaciju u okviru koje je mladencima obezbeđeno potpuno besplatno venčanje, besplatne venčanice, prenoćišta u hotelima u Beogradu za sve one parove koji dolaze iz unutrašnjosti Srbije, kao i brojni prikladni pokloni za mladence - naveo je Radojičić.

RepublikaFoto: Printscreen youtube Happy tv
Zoran Radojičić


Manifestacija "Kolektivno venčanje" nastala je još 1999. godine kao potreba da se pomogne budućim bračnim parovima, da se parovima koji stupaju u bračnu zajednicu pruži neophodna podrška, ali i organizuje program venčanja koji će mladencima ostati u trajnom sećanju.

- Na ovaj način Grad Beograd budućim bračnim parovima pokazuje da su u gradu koji neguje osećaj zajedništva, koji misli o njima. Drago mi je što ovi mladi ljudi shvataju značaj braka i porodice. Pojedinac ostvaruje sebe i u braku i porodici, te postiže neke od najvažnijih životnih uspeha i ciljeva - zaključio je Radojičić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading