ŽENE GA SE STIDE, A MUŠKARCI NA NJEGA BALAVE! Deo tela koji dame prikrivaju, a jači pol ga obožava!

Autor: Republika

Lifestyle

03.06.2021

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprotno uvreženom ženskom mišljenju, jedan deo tela koji žene skrivaju zbog nesigurnosti upravo je ono što se jako sviđa muškarcima.

RepublikaFoto: pixabay.com

Jedna poznata inostrana web stranica posvećena fitnesu sprovela je anketu o privlačnim fizičkim osobinama oba pola, a rezultati su doveli do zanimljivog zaključka.

Jedan deo tela zbog kojeg se žene često osećaju nesigurno i skrivaju ga, muškarci su naveli kao poželjnu žensku fizičku osobinu. U pitanju je – stomačić.

Čak su i muškarci koji vole mišićave i atletski građene žene naveli kako je stomačić seksi i vole ga videti na ženi više od isklesanih trbušnjaka.

Kada je u pitanju lice, 87 posto muškaraca izjavilo je kako na njemu prvo primeti oči, a na drugom mestu našle su se usne.

Većina muških ispitanika potvrdila je da preferira "prosečan" izgled ženskog tela, a atletski građeno žensko telo prioritet je za samo 3 posto anketiranih muškaraca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading