Recite zbogom ešerihiji koli! Ovaj prirodni ČAJ ubija upornu BAKTERIJU, a pravi se lako i brzo!

Autor: Republika.rs

Lifestyle

22.05.2021

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Infekcija ešerihijom koli može biti vrlo jaka i uporna. Zato, predlažemo čaj koji će vam pomoći da se rešite ove bakterije.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Ešerihija koli je jedna od napoznatijih bakterija koja živi u donjem delu probavnog trakta. Iako se najviše povezuje sa infekcijom urinarnog i probavnog sistema, može uzrokovati i upalu žuči, pluća, meningitis, ali teške oblike sepse.

Upravo ona izaziva 90 odsto urinarnih infekcija. Simptomi koji ukazuju na nju su povišena telesna temperatura, mučnina i povraćanje. Zato bi, ukoliko primetite neki od simptoma, trebalo da se javite doktoru.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ova bakterija je prisutnija kod žena i nije nimalo bezazlena. Ukoliko se ne leči, može da dovede do otkazivanja bubrega.

Osnova lečenja zaraženih pacijenata je hidratacija. Preporučuje se unos tečnosti u velikim količinama. Čaj je najbolja opcija u ovom slučaju, prenosi Pink.

Uz pomoć ovog čaja brzo ćete se rešiti uporne ešerihije.

Potrebno je:

– 50 g sleza

– 100 g lista vranilovke

– 100 g lista ruže

– 100 g cveta origana

Priprema:

Sve sastojke usitnite, izmešajte ili kupite već usitnjene mešavine. U pola litre proključale vode stavite dve kašike čaja i pustite da odstoji desetak minuta.

Čaj se pije nekoliko puta dnevno, po jedna šolja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading