ŽENE PROSTO OTKIDAJU NA MUŠKARCE OVIH ZANIMANJA! Škola se baš isplati! ODMAH KNJIGE U RUKE!

Autor: Republika

Lifestyle

03.05.2021

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko vam ponestaje motiva da nastavite fakultetsko obrazovanje sledeći podaci će vam dati novi vetar u leđa.

RepublikaFoto: pexels.com

Nakon analize podataka od strane poznate aplikacije za spajanje parova Happn koju koristi 2,9 miliona korisnika, došlo se do podataka koja su to muška zanimanja najprivlačnija nežnijem polu.

Na samom vrhu liste zanimanje se nalaze advokati. Njihova popularnost leži u činjenici da su dobro obrazovani, ambiciozni, po pravilu nose lepa odela i naravno dobro zarađuju.

Nakon advokata listu popunjavaju analitičari (prevashodno iz IT sektora), inženjeri, prodavci (oni koji nose odela, poput onih što prodaju automobile) i doktori.

Ne očajavajte ukoliko ne obavljate neki od ovih poslova jer je ovo samo jedan od statističkih uzoraka koji ne reprezentuje interese svih žena.

Međutim, ovo je još jedan dokaz da se trud u školi isplati, ne samo zbog boljih finansijskih prilika i položaja u budućnosti, već i zbog naklonosti suprotnog pola.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading