PRESEKAO SE KADA JE SAZNAO KO JE ONA: Na veselju imao GRUPNJAK sa nepoznatom devojkom i muškarcem, a onda je usledio HLADAN TUŠ!

Autor:

Lifestyle

03.05.2021

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponekad se desi ono što najmanje očekujemo, pogotovo ako ne razmišljamo o posledicama.

RepublikaFoto: Photo by Valeria Boltneva from Pexels
Foto: Ilustracija

Jedan Britanac se požalio kako je upoznao jednu devojku na žurki, a sada ne može da “pobegne” od nje.

– Upoznali smo se na žurki kod zajedničke prijateljice. Pili smo, smejali se i plesali. Rekla mi je da je došla kod prijateljice na nekoliko dana, a onda me je pozvala sa njom u spavaću sobu. Kad smo otvorili vrata od sobe, dočekao nas je njen prijatelj koji je na sebi imao samo majicu – započeo je svoju priču, piše Objektiv.

– Dala mi je žestoko piće i predložila da nas troje imamo grupni seks, što smo i uradili. Bila mi je to prva “trojka” i oduševio sam se. Vezali su me lisicama za krevet, koristili seks igračke, a onda su počeli da me snimaju.

– Sigurno sam pet puta doživeo orgazam te noći. Ujutru su me probudili oko 6 i rekli da je vreme da odem. Dva dana posle toga šef me je pozvao na telefon i rekao da ima neki poseban projekat za mene. Rekao mi je da ponesem laptop i da svratim kod njega – objašnjava on i nastavlja:

– Dvadesetak minuta kasnije stigao sam kod njega i kad sam pozvonio na vrata otvorila je nepoznata devojka sa žurke sa kojom sam imao grupni seks! Pozvala me je unutra, a ja sam rekao da nije pametno to da radimo. Ona je bila uporna i na silu me je odvukla u krevet.

– Sada se bojim da će moj šef saznati da sam imao seks sa njegovom ženom. Prvi put sam pogrešio, ali sam drugi put definitivno bio svestan šta radim. Ne mogu da pronađem rešenje, pogotovo zato što je rekla da očekuje da ćemo se uskoro ponovo videti – završava Englez svoju priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading