VRHUNAC OSAM PUTA DNEVNO: Trejsi je NAVUČENA na orgazme, ŠLOGIRAĆETE SE kad vidite koliko često spava s muškarcima! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

27.04.2021

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trejsi Kis (33), majka dvoje dece iz Bakingemšira samozadovoljava se i do osam puta dnevno, ne stifi se toga i priznaje da su joj orgazmi potrebni “kao što je drugima potrebna voda”.

RepublikaFoto: Instagram/tracykissdotcom
Trejsi Kis

Obično je slobodna i retko kada spava muškarcima, osim ukoliko neko zaista osvoji njeno srce, pa da to bude iz ljubavi, a ne iz zadovoljstva.

Čak i kada ima partnera, ne prestaje međutim sama sebe da dovodi do vrhunca.

- Shvatam da neki mogu pogrešno da protumače ovo moje priznanje, naročito zato što većina žena ne govori o ovome. No, svako od nas ima različite seksualne maštarije i nagone, u različitom periodu života - navodi Trejsi, prenosi Objektiv.

Ona dodaje da povremeno dok se samozadovoljava gleda pornografiju, a navika joj se intenzivirala usled koronavirusa i karantina.

 

 

- Boravak i rad kod kuće može da bude težak i stresan. Ne možete da se viđate sa priajteljima, pa samim tim morate naći načina da uživate u nečemu - dodaje.

Trejsi je napomenula i da mnogi smatraju da ovakve žene kao što je ona imaju lak moral, ali ona tvrdi da to nije tačno.

 

 

- Nemam seks sa svakim ko mi je nadohvat ruke, naprotiv. Izbirljiva sam i sa partnerima spavam samo kada sam u emotivnoj vezi. Moji nagoni i masturbiranje nemaju veze sa tim da mi je potreban muškarac u svakom trenutku i da bukvalno svako može da me ima - kazala je.

Priznaje takođe da je opsednuta samozadovoljavanjem i dostizanjem vrhunca i planira da potraži stručnu pomoć psihoterapeuta.

 

 

Isto tako, nada se da će njeno priznanje osloboditi i druge žene da govore o se*su, za šta se i dalje smatra da je tabu tema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading