JEZIVA PRIČA IZ PARFIMERIJE: Razlog da decu tamo ne vodite! (FOTO)

Autor: cosmopolitan.hr

Lifestyle

12.04.2021

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte šta se desilo kada je jedne majka sa detetom ušla u prodavnicu da bi pazarila skupu šminku, ali je zbog nekoliko trenutka nepažnje kasnije mnogo zažalila.

RepublikaFoto: pixabay.com
Majka nije pazila na dete dok je kupovala šminku

Subota veče ide rame uz rame s ludim avanturama, a posebno za ovu majku iz Auguste, Džordžija koja je odlučila da povede dete u Sephorinu parfimeriju.

Zaljubljenici u mejkap verovatno bi trebalo da sednu. Slede uznemirujuće fotke potpuno uništenog Make Up Forever senki, a prva je to videla make up umetnica Britni Nelson koja se "zamalo onesvestila" po ulasku u omiljenu radnju:

- 1.300 dolara vredne Make Up Forever senke u Sephori u potpunosti su uništene zahvaljujući malom detetu. Sigurna sam da je mislio/la da se radi o vodenim bojama te da nije imao/la pojma kakve će biti posledice. Sephora s uništenim senkama i besnim prodavačima trenutno i nije najveselije mesto na svetu. Ana Health i ja gotovo smo se onesvestile videvši ovu grozotu. Svoju Ali sam vodila u niz prodavnica dok je odrastala i to sa strogim pravilom držanja ruku u džepovima. Pravila su bila ključna pa ako već vodite svoju decu sa sobom, predlažem da ih i sami postavite nekoliko. Ovaj prizor me je u potpunosti rastužio. Šminka bi me uvek razveselila. Izgledalo je još stoput gore uživo i to za mene koja ni ne radim u Sephori. Ušla sam u trenutku kad su majka i dete izjurili iz prodavnice.

Šokirani Sephorini fanovi vrlo su se brzo počeli javljati:

- Imam troje male dece i svaka dva minuta (maksimalno!!) brojim glave. Ovo je dokaz nemara i sebičnosti. Moja je odgovornost pobrinuti se da moja deca ne unište tuđu imovinu. Tačka.

Drugi, nezadovoljni komentarima na majku, stali su u njenu obranu:

- Bila sam u Sephori sa svojom šestogodišnjom sestričnom. Isprobavala je šminku poput svake normalne osobe :/ Možda bismo trebali staviti naglasak na to da bi decu rano trebalo učiti kako se stvari ne smeju uništavati.

- Puno sam puta kupovala make up s detetom. Majka, u ovom slučaju, nije pazila na svoje dete. Osim toga, hoćete da kažete da su svi zaposleni u Sephori ignorisali scenu dok se događala?

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading