MASKA ZA LICE "SAMO" 5.000 DOLARA: Neverovatno skupi proizvodi za negu i lepotu

Autor:

Lifestyle

18.06.2019

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikako nije šteta da se za kvalitetnu kozmetiku odvoji poneki dinar više, ali da biste postali vlasnik pojedinih preparata za ulepšavanje, morate da odvojite čitavo bogatstvo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Za neke proizvode morate da izdvojite čitavo bogatstvo

Lepota košta - to je nešto što ste verovatno znali. Ipak, čini se da neki brendovi ponekad preteruju kada je cena određenih proizvoda u pitanju, jer na kremu ili masku za lice stavljaju cene od nekoliko stotina, pa i hiljada dolara. Međutim, izgleda da i za tako skupocene preparate postoji kupac, dok ostalima ostaje da se čude ciframa od više hiljada dolara koje neko daje za noćnu kremu. Srpski telegraf otkriva koliko koštaju neki od najskupljih proizvoda za lepotu na svetu.

Pasta za zube - 118 dolara

Svakodnevno viđamo reklame za paste koje čuvaju zdravlje, održavaju belinu ili štite zadah. Međutim, one nemaju čokoladu. To je ono što izdvaja theodent 300 whitening crystal mint toothpaste od ostalih. Sadrži netoksični ekstrakt koji se nalazi u čokoladi, a u kombinaciji s ostalim mineralima osnažuje zubnu belinu. Jeste nesvakidašnje, a takva je i cena.

RepublikaFoto: Printskrin: Amazon.com

Puder - 350 dolara

Dobropoznati brend super skupe kozmetike la prairie u ponudi, između ostalog, ima i pudere. Tečni la prairie skin caviar concealer navodno ispravlja sve mane, kožu čini svežom i odmornom, a na licu ostaje ceo dan jer je otporan na bilo kakve promene u okolini. Za takav kvalitet, ipak, treba izdvojiti dosta novca.

RepublikaFoto: Printskrin: Amazon.com
Foto: Printskrin: Stylight.com

Četka za kosu - 325 dolara

Ko bi rekao da četkanje kose može biti veoma skupo. Dobro, ne sam čin četkanja, već četka. Brend mason pearson pravi ručno izrađene četke za kosu, a njihova cena varira i zavisi od veličine i vrste dlaka. Na njihovom sajtu trenutno najskuplja četka košta 325 dolara. S obzirom na cenu, nadamo se da ljudi koji je koriste nikada nemaju lošu frizuru.

Noćna krema za lice - 1.200 dolara

Noćna krema je korisna stvarčica, posebno kod onih koji imaju problematičnu kožu lica. Sve popularnije su one koje sadrže zlato i nisu uopšte jeftine. Orogold cosmetics 24K nano night recovery krema sadrži 24-karatno zlato, nutrijente i esencijalna ulja, a poboljšava izgled kože i pruža visok nivo hidratacije. Ali ne može da je kupi svako, budući da košta 1.200 dolara.

Foto: Printskrin: Orogoldcosmetics.com

Tretman za lice - 1. 520 dolara

Guerlain orchidée impériale the cure 3rd generation treatment je tretman koji za četiri nedelje garantuje potpuno novu kožu. Proizvođači preporučuju da se tretman koristiti dva puta godišnje, a za tu cenu, bolje bi bilo se da su rezultati vidljivi.

RepublikaFoto: Printskrin: Beautypedia.com

Krema za lice - 490 dolara

Brend la mer je vlasnik brojnih skupih preparata za negu kože, a njihova creme de la mer blue heart je jedna od najskupljih hidratantnih krema na svetu. Kako proizvođači tvrde, krema daje koži bolju teksturu i smanjuje vidljivost linija i bora na licu, a u isto vreme smanjuje pore i čini da koža izgleda mladoliko.

RepublikaFoto: Printskrin: Cremedelamer.com
Foto: Printskrin: Adorecosmetics.com

Maska za lice - 995 i 4.995 dolara

Brend iz Kalifornije adore cosmetics je u SAD poznat po tome što njihove proizvode koriste samo najbogatiji. To i ne čudi kada se pogledaju cene proizvoda koje imaju u ponudi. Jedna je maska za lice za zlatom golden touch facial mask, koja košta 995 dolara, a proizvod golden touch 24k techno-dermis facial mask" u sebi sadrži 24-karatno zlato i košta neverovatnih 4.995 dolara.

RepublikaFoto: Printskrin: Adorecosmetics.com

Parfem - 1.000.000 dolara

Izdvajamo i jedan parfem, najskuplji do sada. Brend DKNY je 2011. godine u partnerstvu sa dizajnerom nakita Martinom Katzom napravio parfem DKNY golden delicious million dollar fragrance, koji je koštao neverovatnih milion dolara, a novac od prodaje dali su u dobrotvorne svrhe, što je za svaku pohvalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading