JEZIVA PRIČA IZ PARFIMERIJE: Razlog da decu tamo ne vodite! (FOTO)

Autor: cosmopolitan.hr

Lifestyle

12.04.2021

13:55

Pogledajte šta se desilo kada je jedne majka sa detetom ušla u prodavnicu da bi pazarila skupu šminku, ali je zbog nekoliko trenutka nepažnje kasnije mnogo zažalila.

pixabay.com
Majka nije pazila na dete dok je kupovala šminku

Subota veče ide rame uz rame s ludim avanturama, a posebno za ovu majku iz Auguste, Džordžija koja je odlučila da povede dete u Sephorinu parfimeriju.

Zaljubljenici u mejkap verovatno bi trebalo da sednu. Slede uznemirujuće fotke potpuno uništenog Make Up Forever senki, a prva je to videla make up umetnica Britni Nelson koja se "zamalo onesvestila" po ulasku u omiljenu radnju:

- 1.300 dolara vredne Make Up Forever senke u Sephori u potpunosti su uništene zahvaljujući malom detetu. Sigurna sam da je mislio/la da se radi o vodenim bojama te da nije imao/la pojma kakve će biti posledice. Sephora s uništenim senkama i besnim prodavačima trenutno i nije najveselije mesto na svetu. Ana Health i ja gotovo smo se onesvestile videvši ovu grozotu. Svoju Ali sam vodila u niz prodavnica dok je odrastala i to sa strogim pravilom držanja ruku u džepovima. Pravila su bila ključna pa ako već vodite svoju decu sa sobom, predlažem da ih i sami postavite nekoliko. Ovaj prizor me je u potpunosti rastužio. Šminka bi me uvek razveselila. Izgledalo je još stoput gore uživo i to za mene koja ni ne radim u Sephori. Ušla sam u trenutku kad su majka i dete izjurili iz prodavnice.

Šokirani Sephorini fanovi vrlo su se brzo počeli javljati:

- Imam troje male dece i svaka dva minuta (maksimalno!!) brojim glave. Ovo je dokaz nemara i sebičnosti. Moja je odgovornost pobrinuti se da moja deca ne unište tuđu imovinu. Tačka.

Drugi, nezadovoljni komentarima na majku, stali su u njenu obranu:

- Bila sam u Sephori sa svojom šestogodišnjom sestričnom. Isprobavala je šminku poput svake normalne osobe :/ Možda bismo trebali staviti naglasak na to da bi decu rano trebalo učiti kako se stvari ne smeju uništavati.

- Puno sam puta kupovala make up s detetom. Majka, u ovom slučaju, nije pazila na svoje dete. Osim toga, hoćete da kažete da su svi zaposleni u Sephori ignorisali scenu dok se događala?

 

 

Komentari (0)

Loading