(FOTO) OVE ŽENE SU UNAKAŽENE U KOZMETIČKOM SALONU! Tvrde da im je koža spaljena i da imaju OŽILJKE od tretmana

Autor:

Lifestyle

02.03.2021

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi saloni u Beogradu nude razne tretmane na koži i licu, ali ove žene tvrde da su zbog nestručne procedure unakažene

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Žene objavljuju strašne posledice spaljivanja kože

Nekolicina žena na jednoj Instagram stranici tvrdi da su im od tretmana u jednom banjalučkom salonu ostali ožiljci ili otoci, te tvrde da su bile žrtve nestručnog rada.

Žene se u najvećem broju slučajeva žale da im je u ovom popularnom salonu, koji čak reklamiraju i brojni influenseri, loše odrađen tretman plazma penom.


Plazma pen je nehirurška metoda koja se koristi u cilju podmlađivanja kože i uklanjanja bora, flekica, ožiljaka od akni, boginja... Prvi rezultati se vide odmah nakon tretmana, ali se pun učinak tretmana primećuje tek posle nekoliko nedelja. Može se izvoditi na celoj površini lica, na kapcima, zoni oko očiju, vratu, bradi...
RepublikaFoto: printscreen/instagram
Jezive posledice

 

No, ono što treba napomenuti je i da na delu kože tretiranom plazma penom ostaju mikroopekotine koje se vremenom pretvaraju u krastice koje bi trebalo da otpadnu u roku od nedelju dana. Takođe, da bi se koža u potpunosti oporavila i ten izjednačio ponekad je potrebno čak i do dva meseca.

Ipak, u navedenim slučajevima žene tvrde da se ne radi o standardnim posledicama procedure, već da su navodno "unakažene" i da im je koža "uništena", te da su završile sa opekotinama, keloidima, depigmentacijom, proširenim porama, trajnim flekama.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Opekotine se nalaze na svim delovima tela

Nezadovoljne žene takođe ističu da mahom posledice postanu vidljive tek nekoliko meseci nakon tretmana, a ne odmah što je otežavajuća okolnost. Takođe, najavile su i tužbu i dalje prikupljanje dokaza protiv vlasnice salona.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Žene spremaju tužbu protiv vlasnice salona

Svedočenja žena mogu se pročitati kako na Instagramu, gde postoji i ceo profil posvećen tome, tako i na Tviteru gde uglavnom poručuju ženama da moraju da se bolje informišu o tome gde i kakve zahvate rade.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
andjelkap

02.03.2021 12:18

Strasno...sada im moze pomoci jedino nanoklinika.