SREĆA I ZADOVOLJSTVO SU ZAISTA U NAMA SAMIMA! Ponavljajte ove "mantre" svaki dan i ima da se PREPORODITE!

Autor: Republika

Lifestyle

10.02.2021

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto da sreću tražite u stvarima ili u drugim osobama, pronađite je u sebi.

RepublikaFoto: pixabay.com

Baš svaka osoba s vremena na vreme ima loš dan ili joj se događa nešto što je navodi na misao da se teret celog svijeta srušio baš na njena leđa. Ipak, svaka je situacija premostiva, a mi, nasreću, sami sebi možemo popraviti dan jednostavnim potezima koji ne iziskuju puno vremena a i apsolutno su besplatne. 

Uvek gledajte pozitivnu stranu

Svaka situacija ima svoju pozitivnu i svoju negativnu stranu. Iako je ponekad teško, pokušajte se usredsrediti na pozitivan ishod i ne dopustite da vas nešto što je rešivo pokoleba i unesreći. 

Ostavite prošlost na miru

Razmislite malo - živite li u prošlosti ili u sadašnjosti? Kada shvatite da je samo jedan odgovor moguć, potrudite se iz dana u dan ostavljati prošlost ondje gde pripada - iza vas. Živite u sadašnjosti, planirajte budućnost i zaboravite na stvari koje su već odavno prošle. 

Naučite ceniti sebe

Kako biste voleli i cenili druge morate prvo naučiti voleti i ceniti sebe. Budite zahvalni svome telu za sve što vam omogućava, vašem umu što vam omogućuje da uspešno obavljate svoj posao.

 

 

Naučite prihvatiti promene

Život je retko kome potpuno statičan i stvari se menjaju. To znači da i vi ulazite u nove životne faze i da napredujete. Stoga, naučite prihvatiti promene i novo razdoblje u kojem se nalazite te se potrudite izvući maksimum iz njega. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading