TAČNO U SEKUND: Otkriveno koliko vermena je potrebno za ORGAZAM

Autor: Republika

Lifestyle

06.02.2021

02:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da se puno govori o seksu i užitku koji on pruža, ali nije sve tako sjajno. Žene često imaju velikih problema u postizanju orgazma i oba partnera moraju da se potrude da stvari postanu fantastične u krevetu.

RepublikaFoto: Photo by We-Vibe WOW Tech on Unsplash
Seks (Ilustracija)

Studija objavljena u "Journal of Sexual Medicine" otkrila je da je ženama u proseku potrebno 13 minuta i 41 sekundu da postignu orgazam, ali zanimljivo je da je ista studija pokazala da svaka šesta žena ne doživi orgazam.

Muškarci se često plaše ovih brojeva jer misle da nisu dobri ljubavnici i pitaju se (možda tiho) - kako zadovoljiti ženu? U istoriji se uvek više govorilo o muškom zadovoljstvu kada je seks u pitanju, a žene su često bile samo sporedni likovi.

- Naša kultura ne troši vreme na razgovore o vaginama ili ženskom zadovoljstvu, a čak ni same žene nisu sigurne kako njihovi delovi tela funkcionišu, šta je za njih dobro i kako da dožive orgazam tokom seksa - objašnjava seks terapeutkinja Sindi Darnel odnos MBG. Uz njen savet, ali i druge stručnjake, muškarci mogu otkriti kako da povećaju zadovoljstvo u krevetu i dovedu ženu sa vrhunca, a žene ove savete u nastavku mogu da podele sa partnerkom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Adolf

07.02.2021 16:35

Svaku sredim za pet minuta i svaka je srećna i zadovoljna.