BOLESNA MRŽNJA SVEKRVE! Žene otkrile horor priče: Lažno optužila snaju da vara njenog sina, pa naredila da abortira

Autor:

Lifestyle

14.01.2021

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos svekrva i snaja u najmanju ruku može biti izazovan, ali za neke žene može dostići sasvim novi nivo. Od optuživanja za preljubu, do vređanja da su debele, pa čak i upućivanje otvorenih kletvi, neke snaje su objavile ekstremo ponašenje majki njihovih muževa.

RepublikaFoto: twitter.com/947BClub
Foto: Ilustracija

Jedna je žena šokirala internet nakon što je otkrila kako joj je svekrva upropastila najavu trudnoće, podelivši vest sama na društvenim mrežama.

Korisnica TikToka Morgan Li otkrila je kako je njena svekrva podmuklo podelila vesti na Fejsbuku, pre nego što je ona uopšte imala priliku da to saopšti svojoj porodici. Njen video je od tada dobio stotine hiljada pregleda i niz komentara korisnika TikToka koji su bili ogorčeni ponašanjem njene svekrve. Ali ona nije jedina žrtva zle svekrve i uopšte roditelja njihovih izabranika.

Jedna supruga je rekla da je zli tast naučio njenu dvogodišnju ćerku da je psuje, dok je druga otkrila kako joj je monstruozna svekrva stalno prigovarala da je debela.

- Moja svekrva je naučila mog dvogodišnjaka da me zove d**** - glasila je jedna od neprijatnih anegdota.

- Saznala sam kako me svekrva naziva "smetajućom crvenokosom" - glasila je još jedna horor priča.

A možda i najgora priča od svih je kada je jedna svekrva lažno optužila ženu da je varala sina, nakon čega je zahtevala da abortira. Iako je svekrva rekla da žali što se njen sin ikada oženio, druga je bila primorana da trpi svekrvu koja je pokušavala da joj baci kletvu. A jedna mama spletkaroš zamolila je snaju da izostavi pilulu, kako bi "slučajno" zatrudnela.

RepublikaFoto: Photo by Kat Jayne from Pexels
Foto: Ilustracija

- Moja svekrva mi je priznala da ima za cilj da mi uništi brak. Čak mi je rekla i kako. Planira da kaže mom mužu da me je uhvatila kako ga varam - usledila je još jedna bolesna priča.

- Ofrabala sam kosu i svekrva mi kaže, više ne izgledaš tako bledo i umorno... Pa hvala - iznela je druga žena.

 

 

A druga nesrećna nevesta rekla je da je majka njenog muža na venčanju nosila blistavu haljinu, zapravo venčanicu, u pokušaju da je zaseni. Ali najbahatija od svih je sigurno svekrva koja je komentarisala snaju koja nosi jaknu.

- Moja svekrva mi je rekla da ne moram stalno da nosim jaknu da bih sakrila stomak jer već svi znaju da sam debela. Zapravo je nosim da sakrijem ožiljke (keratosis pilaris) na rukama - objasnila je žena.

Međutim, i neki muškarci su se čak pridružili i podelili svoje horor priče, pri čemu je jedan opisao kako je doneo mudru odluku da iz svog života isključi zlu taštu, prenosi Telegraf.

- Moja tašta nije želela mog prijatelja crne puti na našem venčanju. Nisam popustio. Već 25 godina sam oženjen i još uvek imam najboljeg prijatelja. Majka moje supruge je van naših života - naveo je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading