NUMEROLOGIJA JE POVEZANA SA KARMOM: Datum rođenja otkriva kakva nas budućnost čeka!

Autor: Alo.rs, Republika

Lifestyle

05.01.2021

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Univerzum vam savetuje...

RepublikaFoto: pixabay.com

Numerologija je direktno povezana sa karmom.

Da biste izračunali broj sudbine, treba vam samo datum rođenja. Na primer: 12.09.1991. godine.

Drugi korak: saberite cifre rezultata množenja : 7+1+6+7+6=27. Zatim: 2+7=9.

Krajnji rezultat predstavlja karmički broj.

Dekodiranje karmičkog broja:

Jedinica: Ljudi rođeni pod okriljem jedinice, pozvani su da pomažu drugim ljudima. Samo na taj način možemo da očistimo karmu i počnemo pravilno da živimo. Ako je vaš broj 1, onda prvi prioritet treba da vam bude borba protiv sebičnosti i ljubomore.

Dvojka: Budite oprezni u komunikaciji sa drugim ljudima. Čak i ako vam se čini da ste pronašli srodnu dušu kojoj možete verovati sve, preporučuje se da neke tajne ostavite za sebe. U prošlom životu ste više puta patili od ogovaranja.

Trojka: U prošlom životu ste često pronalazili uspeh na štetu drugih. Manipulisali ste drugima, činili ste da se osećaju loše. Sada je vaša sudbina da ispravite lošu karmu i pomognete drugima. Ako to ne prihvatite, u životu vas čeka niz problema.

Četiri: Karmički broj 4 ukazuje na to da je vaša sudbina svestrani razvoj. Možda ste u prošlom životu bili lenji, pa sada Univerzum želi da se popravite. Uvek težite boljem i nikad ne prestajte da učite.

Pet: Ne biste smeli da gubite vreme. Važo je da odaberete pravac u životu i sledite ga. Možda ćete imati veliku ljubav ili ćete steći neizrecivo bogatstvo, ili ćete biti duhovno prosvetljeni. Sledite svoju intuiciju.

Šest: Vaša karma je pozitivna, pa je većina vaših problema, ako ih ima, nastala iz nesigurnosti. Slobodni ste da izaberete bilo koji put u životu: Univerzum vam neće stvarati probleme.

Sedam: Sedam je broj trezvenog uma i čiste savesti. Univerzum vam savetuje da se rešite zavisnosti, isključite negativna osećanja... Ako to ne uradite, čekaju vas problemi u budućnosti. Zavist zauzima posebno mesto, stoga pokušajte da ga se rešite.

Osam: Broj Osam je simbol petlje. Univerzum pokušava da vas suoči sa problemima koji nemaju brzo rešenje. Zbog ovog se u vama nakuplja bes, nesigurnost i negativnost. Da se to ne bi dogodilo, morate biti u stanju da ne zazirete od problema i prihvatite poraz. Sujeta i ponos su vaši glavni neprijatelji.

Devet: Broj devet tera osobu da nađe prijatelje i srodnu dušu, ali važno je da ne zaboravite na svoj poziv. Negujte prirodne talente i cenite trenutke kada se u potpunosti možete posvetiti onome što volite. Pronalazeći svoju svrhu, postaćete srećna osoba.

Verujte u sebe, komuicirajte sa dobrim ljudima, postavite sebi cilj - primetićete kako se život menja na bolje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading