JOŠ STE SAMI! Ako u 2021. želite novu ljubav samo se pridržavajte ovih saveta! LJUBAV SIGURNO DOLAZI!

Autor: Informer, Republika

Lifestyle

03.01.2021

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znate kako se kaže, "ludost je ponavljati istu stvar i očekivati drugačije rezultate". Ako stalno birate isti tip partnera, i u vezi se ponašate prateći isti model, a nikako da se "skrasite" i budete srećni, jasno vam je da treba nešto da promenite.

RepublikaFoto: pixabay.com

Pokušajte ove godine da izađete iz "sigurne zone" koja vam nije donela ništa dobro na ljubavnom planu.

Budite aktivniji ove godine

Ako slobodno vreme provodite samo sa nekoliko najbližih prijatelja, ne možete očekivati da upoznate nekoga tako lako. Izađite iz kuće, idite među ljude, i otkačite se od telefona. Upišite se na kurs jezika koji odavno želite da naučite, idite na slikanje ili vajanje, ili šta god da je ono što vas zanima… To je dobar način da upoznate nekog novog, za koga ćete moći da budete sigurni da imate bar jednu zajedničku stvar - taj hobi koji ste odabrali. Ko zna kuda će vas to odvesti!

Ne budite isključivi

Ako ste sami već neko vreme, možda bi trebalo da prepispitate svoje kriterijume. Umesto da pravite u glavi čitav spisak osobina koje onaj pravi treba da ima, razmislite o tome da napravite spisak od tri stvari na koje nikako ne pristajete, a sve ostalo neka ostane "otvoreno". Takođe, nemojte "otpisivati" ljude pre nego što sa njima razmenite i jednu rečenicu, samo zato što znate da nisu završili fakultet ili tako nešto. Stepen obrazovanja ne govori ama baš ništa o nečijim kvalitetima. Baš kao ni boja kose ili očiju, kad smo već kod toga. A ni profilna fotografija na društvenim mrežama.

Ne kinjite novog partnera zbog ranijih loših iskustava

Kakav god "prtljag" da imate iz ranijih veza, imajte na umu da osoba koju ste tek upoznali nema nikakve veze sa tim. Ako ste bili povređeni, ne kažnjavajte zbog toga novog partnera. Imajte u vidu da je svaka nova veza prilika za nešto lepo i dobro u vašem životu. Nemojte je unapred osuditi na propast zato što ste povređeni i ogorčeni. Ako niste preboleli gadan raskid, dajte sebi vremena i ne ulećite više u veze po svaku cenu, samo da ne biste bili sami.

 

Budite iskreni i otvoreni

Nemojte više nekoga kome se vi dopadate "zavlačiti" samo zato što vam je dosadno ili ste usamljeni. Ako vam se neko dopada, pokažite to. Ako niste zainteresovani, nađite načina da toj osobi na pristojan način to stavite do znanja. Nemojte traćiti vreme ljudi za koje niste romantično zainteresovani samo zato što vam njihova pažnja hrani samopouzdanje.

Držite se dogovora

Ako ste se dogovorili da se vidite sa nekim, držite se toga. Nemojte izmišljati razloge da izbegnete izlazak zato što imate tremu ili ste nesigurni.

RepublikaFoto: pixabay.com

Odustanite od beskrajnog dopisivanja

Ako vam se neko dopada, OK je da se neko vreme dopisujete, ali nema načina da stvarno upoznate neku osobu dok je ne vidite uživo. Nemojte gubiti vreme u beskrajnim prepiskama koje u najvećem broju slučajeva ne vode nikuda, a pritom u vama hrane iluziju da se nešto dešava.

Ne igrajte igrice

Budite pristojni, pošteni i ponašajte se kao odrasla osoba. Ne igrajte se tuđim emocijama, pošto ne možete da očekujete da vam se dogodi nešto lepo ako se ne ponašate lepo prema drugima.

 
Budite ljubazni

I, na kraju… Budite dobri i ljubazni prema ljudima koji to zaslužuju. Budite pristojni, uvek, čak i prema onima koji to ne zaslužuju. Ali nikad nemojte zaboraviti koliko vredite. I nikad nemojte pristati na manje nego što želite. Prava ljubav je ona koja će vam doneti upravo ono što vam treba… možda baš u ovoj godini.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading