ISPOVEST: Muž je probudio ženu u sred noći! Nećete verovati šta joj je tražio! NIJE ONO ŠTO MISLITE!

Autor: Novosti Magazin, Republika

Lifestyle

30.12.2020

00:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašno!

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Žena koja je želela da ostane anonimna podelila je na Redditu šta joj se desilo usred noći sa suprugom koji je 4 godine mlađi od nje.

Ona ima 31. godinu, a muž joj je predložio da ubrizga botokos, pa je čak počeo da plače zbog njenog izgleda. Odlučila je da sve objavi na jednom sajtu.

- Moj muž i ja u braku smo manje od šest meseci, a pre toga smo bili zajedno pet godina. Počeo je da se udaljava od mene, a kada bih ga pitala što se događa, rekao bi mi kako ga nešto muči, ali nije želio da kaže šta - započela je žena i otkrila da njen suprug nije želeo da kaže šta ga muči do jedne noći.

- Jedne me noći probudio u suzama. Vrlo ozbiljno me pogledao i pitao mogu li da razmislim o tome da se podvrgnem botoksu - napisala je i dodala kako joj je suprug rekao da se svaki put razočara kada se ona nasmeje.

- Ako već u mojoj 31. godini smatra da sam stara žena, šta li će tek biti kasnije? Kako ćemo imati decu zajedno? Kako da se ikad više osećam privlačno?

RepublikaFoto: Photo by rawpixel on Unsplash

Ne želim botoks. Uvek sam htela da starim prirodno i u vlastitoj koži. Volim da se smejem i rekli su mi da je osmeh moj najveći atribut. Ali, očito moja sreća uzrokuje bol mom suprugu - zaključuje žena.

LJudi koji su komentarisali ovu objavu su stali na stranu šokirane žene.

- Trebalo bi da budeš sa nekim ko ne pokušava da promeni tvoj izgled - neko joj je poručio.

- To je nenormalno - bio je još jedan od komentara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading