MISLITE DA SU SVE PREVARE ISTE? Varate se: Ove tri BOLE najviše!

Autor: Magazin Novosti, Republika

Lifestyle

27.12.2020

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadićete se!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto Ilustracija

Nevera je problem u velikom broju veza, mnogo češće nego što sami nekada možemo zamisliti. Posleice su nekada nesagledive, rezultiraju razvodima, trajnim neprijateljstvom i emotivnim slomom.

Ipak, ni svako varanje nije isto. Donosimo vam tri najčešća partnerska odnosa, koja podrazumevaju prevaru i izdaju partnera.

Emocionalna prevara

Ona može uključivati i ​​fizički odnos, ali ne nužno. Emocionalno varanje može započeti kao nevino prijateljstvo. Na kraju se osoba koja vara nađe u prisnoj vezi sa nekim tko mu nije partner.

Na neki način, emocionalno varanje više osakaćuje odnos nego fizičko varanje. Kod fizičkog varanja osoba koja vara se možda i dalje osjeća emocionalno povezano sa svojim partnerom i možda samo traži ispunjenje seksualne fantazije. Kod emocionalne prevare, srce preljubnika možda više nije u vezi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto Ilustracija

Fizička prevara

Ovo je čin seksualne intimnosti sa nekim drugim osim s vašim supružnikom ili partnerom. To je jedan od najčešćih oblika prevare. Iako je fizičko varanje uobičajeno kod muškaraca i žena, čini se da na različite načine utiče na njih. Muškarci fizičku prevaru doživljavaju kao oblik fizičkog odbacivanja. Sa druge strane, žene neće isto tako reagirati na fizičku prevaru ako nisu uključene emocije.

Onlajn prevara

S razvojem interneta, onlajn prevara postaje sve češći problem među parovima i može biti u različitim oblicima. Online prevara uključuje internetsku pornografiju, sastanke na mreži i koketiranje s drugim ljudima na društvenih mreža. Online prevaru je teže "uhvatiti" od ostalih oblika prevare.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading