DIRLJIVO: Devojčica pisala DEDA MRAZU, a kada vidite šta je POŽELELA, rasplakaćete se!

Autor: NOVA S, Republika

Lifestyle

27.12.2020

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužno!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto Ilustracija

Dečija iskrenost nas često razoruža, a nekada i rastuži - dokaz za to je pismo jedne srpske devojčice upućano Deda Mrazu, koje se širi društvenim mrežama.

-Dragi Deda Mraze, ove godine ništa ne želim. Pitaš se zašto? Jer niko ne želi da posluša šta ja želim i ja sam zbog toga tužna baš. Srećna Nova godina provedi se dobro-, napisala je devojčica Tea, koja ima sedam godina.

Zatim je ispod crteža figure koja plače dodala:

-I jako bih sada plakala ali neću jer nisam plačka.

Ovo emotivno i slatko pismo mnoge je raznežilo – neki su se zapitali šta je uzrok tome što mala Tea želi da zaplače. Drugima je ovo pismo sumacija užasne 2020. godine, u kojoj su mnogi prolili dosta suza.

Mnogi su se divili i jakoj volji devojčice koja je čvrsto odlučila da neće biti plačka, a rečenica u kojoj želi Deda Mrazu dobar provod mnogima je najslađi deo pisma.

Šta god bio uzrok neraspoloženja ove devojčice, nadamo se da će je odrasli i Deda Mraz poslušati i da će za ove praznike dobiti najlepši poklon.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading