Imate naviku da jedete noću a želite to da promenite? Evo rešenja! Ove namirnice krkajte kao ludi i nećete se ugojiti

Autor: Novi.ba, republika.rs

Lifestyle

22.12.2020

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno vas je nekada uhvatila želja za večernjim grickalicama, ali baš i niste bili sigurni koliko je to dobra ideja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U svakom slučaju, nema potrebe da se odričete sitnih zadovoljstava, naročito ako su zapravo zdravi. Ove grickalice, možete da jedete i uveče, bez bojazni da ćete pokvariti liniju:

Krekeri i nemastan sir

Znamo da je teško suzdržati se na nekoliko zalogaja, ali ako uzmete do 5 krekera i komad nemasnog sira, a potom i čašu limunade, to će biti sasvim dovoljno da vas zasiti, a o kalorijama ne treba da brinete, jer sigurno ne prelaze preporučenih 200 (koliko se savetuje za kasnije obroke).

Kokice

Same po sebi, kokice nisu mnogo kalorične, već ih ljudi prelivaju raznim dodacima, previše stavljaju soli i tome slično, pa ono što bi trebalo da bude takoreći posno, postane izvor gojenja. Dakle, slobodno napravite činiju kokica, ali ne preterujte sa dodacima.

Zapečeno povrće

Znamo da si sada najvjerovatnije prevrnula očima, ali ovo će ti sigurno biti jedna od omiljenih noćnih grickalica. Potrebno je samo da isjeckaš na štapiće šargarepu, kelerabu i drugo povrće koje imaš u kući. Stavi ga na pek papir, prelij sa malo ulja i po želji pospi susamom. Zapeci u rerni i uživaj u najljepšim, zdravim grickalicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading