KAO NA FILMU! Policija ga privela, on počeo da beži iz stanice! A ONDA JE POTEGNUTO ORUŽJE!

Autor: TAnjug, Republika

Hronika

22.12.2020

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Gračanici je danas došlo do vatrenog okršaja kada je iz policijske stanice u tom mestu pobeglo lice koju su pripadnici policije prethodno uhapsili.

RepublikaFoto: Tanjug/T. Radovanović

Tom prilikom jedan policajac je upotrebio vatreno oružje i ranio osumnjičenog u predelu ramena.

Osumnjičeni je van životne opasnosti, potvrdio je za Kosovo Onlajn komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.

On je naveo da su pripadnici interventne jedinice oko 17 sati zaustavili vozilo u kojem se nalazila osoba za kojom je raspisana poternica zbog napada na službeno lice.

- Ta osoba, kao i osoba koja se nalazila na mestu suvozača, a kod koje je pronađeno hladno oružje i protiv koje je podneta prijava, privedene su i zadržane u policijskoj stanici do dolaska jedinice iz Vučitrna, koja je trebalo da preuzme osobu za kojom je raspisana poternica - naveo je Trajković.

 
Međutim, kako je ispričao, pre dolaska policajaca iz Vučitrna osumnjičeni je pobegao iz policijske stanice, a policajci su krenuli za njim, kada je jedan upotrebio vatreno oružje i ranio osumnjičenog.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading