RITUAL SA ČAŠOM VODE ZA ISPUNJENJE ŽELJA! Isprobajte tehniku ruskog mistika - ovo treba da radite ujutru i uveče

Autor: Republika

Lifestyle

20.12.2020

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vadim Zeland je ruski kvantni fizičar koji je napisao nekoliko autorskih dela koja govore o razmeni energiji i Zakonu privlačenja, odnosno da naši rezultati zavise isključivo od energije koje emitujemo i vlastitih misli.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Njegova jednostavna tehnika za ispunjenje želja i reprogramiranje misli sa čašom vode podešava podsvest, a ispuni želju i dobije odgovore kproz energiju i intuiciju na mnoga važna pitanja. Metoda se zasniva na dobro poznatom verovanju da sve oko nas ima energiju, a naročito prirodni elemnti poput vode koja može da upija i prenosi informacije.

Tehnika sa čašom vode najčešće se praktikuje kada želite da napravite pozitivne promene, započnete novi projekat ili posao, nemate dovoljno motivacije i osećate da ste izgubili energetsku ravnotežu.

U tehnici se najčešće primenjuje prirodna bistra voda ili destilovana i filtirrana voda. I to na sledeći način:

Napišite želju ili pitanje na prazan list papira. Formulišite je u sadašnjem vremenu i ne koristite negativne izraze ili negaciju. Na primer, "Napredujem u svojoj profesiji..." ili "Osećam se dobro i ispunjava me samo pozitivna energija..." ili "Okružuje me energija ljubavi..." Izbacite graze poiput "želim", potrebno mi je" i slično, već definišite želju u formi afirmacije.

Stavite list na sto i na njega čašu vode. A zatim protrljajte dlanove kako biste aktivirali energetske centre, stavite ih na papir i ispijte čašu vode. Ovu tehniku možete raditi ujutru i uveče, ali važno je da uvek na papir napišete samo jednu želju, a ona može biti drugačija od one juče. Takođe, bitno je da to budu realne želje na čijem putu ostvarenja pravite važne korake.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Svakodnenvo ponavljanje svojih želja pomaže vam da se fokusirate na njih i podsetitr se istinske svrhe, vlastite prirode i ne dozvolite da vam svakjodnevne obaveze ili stresne situacije zamagle polje snova.

Kada će se želja zaista ostvariti zavisi isključivo od vas, vaše doslednosti i motivisanosti. Često negativnim uverenjima i nepoverenjem sami blokiramo ostvarenje. Razbistrite um od toksičnih misli i emocija, svakodnevno koristite pozitivne afirmacije i verujte da vam život svakog dana može doneti mala čuda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading