NE ZANIMA JE ŠTA ĆE DRUGI DA KAŽU: Majka ne pušta decu u školu, razlog je NEVEROVATAN!

Autor: Telegraf, Republika

Lifestyle

19.12.2020

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne želi da rizikuje zdravlje svoje dece

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Andrea Mejson (32), njen sin Stjuart i dve ćerke bliznakinje, Kloji i Kiva zajedno su pozitivni na korona virus.

Majka odbija da pusti svoju decu u školu sve dok se pandemija korona virusa ne završi, jer su se njene bliznakinje jako loše prošle nakon što su se zarazile virusom.

Žena iz Škotske rekla je da ona i deca pate od užasnog kašlja, upale grla i glavobolje otkako su se zarazili virusom.

Čitava drama krenula je kada se njen sin Stjuart vratio iz škole gde je ispoljio simptome. Ispostavilo se da ga je par dana pre toga zarazio drug iz odeljenja.

- Naši simptomi su zapravo prilično blagi u poređenju sa onima koji su u bolnici, ali ovo je nešto najgore što sam ikada osetila. Moje ćerke plaču i drže se za glavu od bolova. Nismo izlazili u ni do prodavnice i nikoga nismo videli već danima - dodala je Andrea.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Stoga ova majka ne želi više da rizikuje, pa je odlučila da jednostavno decu ne pušta u školu dok se pandemija ne završi.

- Apsolutno me ne zanima šta će drugi da misle o meni, ja neću da rizikujem zdravlje svoje dece. Neće ići u školu ni kad se izleče. Ovaj virus je daleko ozbiljniji nego što mnogi misle - zaključila je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading