UZ OVE TRIKOVE MOŽETE ZAVESTI SVAKOG MUŠKARCA: Naučite male tajne velikih zavodnica koje će ga IZLUDETI

Autor: Republika

Lifestyle

04.12.2020

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje žene koje su prirodne zavodnice i one znaju sve tajne zavođenja. Bilo da je reč o ponašanju ili izgledu, one će željenom muškarcu "zavrteti pamet".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ako niste prirodna zavodnica, možete brzo postati jedna od tih žena, možete brzo postati, jer se veštine zavođenja uče.

Budite svoji

 

Svi se trudimo prikazati u najboljem mogućem svetlu, ali postoji granica između početnog dodvoravanja i lažnog predstavljanja. Nemojte glumiti da ste nešto što niste jer takve su laži kratkoga veka.

Atraktivna ali pametna

 

Istina je da će muškarce najpre privući atraktivan izgled, ali isto tako oni žele ženu sa kojom će moći da razgovaraju. Važno je i ono što imate u glavi. Obrazujte se, čitajte, učite i zavedite ga pametnom glavom. To je najbolji način ako ga želite da ga zadržite na duže staze.

RepublikaFoto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Naučite da flertujete

Naučite kako se to radi. Pokažite da vam je stalo, ali nemojte preterivati. Nežni osmeh, lagano naginjanje glave i diskretno smejanje njegovim šalama biće dovoljan znak da vas je zainteresovao i da uživate u njegovom društvu. I zapamtite, preglasno kikotanje i preterano dodirivanje nije zavođenje, nego nabacivanje, a to je vrlo odbojno.

Uhvatite mu pogled

 

Trenutak kada mu uhvatite pogled veoma je važan. U tom kratkom trenutku reći ćete stvari koje je nemoguće iskazati rečima. Razigranim i zavodljivim pogledom možete mu pokazati da ga želite upoznati, a na njemu je da zagrize mamac.

RepublikaFoto: unsplash.com
Foto: Ilustracija

 

Miris

 

Mris je od suštinskog značaja. Prave zavodnice uvek imaju onaj neuhvatljivi, blagi, ali opojni miris koji je neponovljiv i lako prepoznatljiv. Eksperimentiši dok ne nađeš tu fantastičnu formulu koja apsolutno ide uz tvoju ličnost, ostavlja autentičan utisak i deluje privlačno muškarcima.

 

Frizura i šminka

 

Muškarci obožavaju žensku kosu i koliko god da gunđaju protiv šminke, i te kako padaju na suptilne trikove. Bilo da odabereš dramatičan ili prirodan izgled drži se ovih nekoliko pravila:

  • kosa nikada ne treba da otkriva celo lice i uvek mora da bude baršunasta, zdrava i čista
  • nauči da nosiš crveni karmin nonšalantno; pazi da ne umažeš zube
  • izbegavaj šljokice
  • uvek imaj maskaru
  • uredni i nalakirani nokti su obavezni

 

Samopuzdanje

 

Samopuzdanje je kluč uspeha. Kakvo god da je tvoje telo moraš ga voleti i dobro se osećati u njemu. To je ključ i najbitnija stavka svake fatalne žene.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading