SVE POD KONAC: Evo kako imate SAVRŠENO UREĐEN ORMAR

Autor: DDL, Republika

Lifestyle

03.12.2020

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U redu, priznajemo, malo smo opsednuti organizovanjem. A i volimo ormare. Pomislili smo da bi bilo odlično da kanališemo svoju opsesiju u nešto što će vam biti od pomoći: spisak načina na koje možete organizovati vaš ormar.

RepublikaFoto: pixabay.com
Orman (Ilustracija)

Pa, da krenemo.

Žao vam se rešiti nekih stvari? Ok, imamo mali trik. Okrenite vešalice na suprotnu stranu tako da su kukice okrenute prema vama. Kada izvadite neki odevni predmet, prilikom njegovog vraćanja u ormar, vešalicu okrenite “normalno”.

Ako su neke kukice nakon najmanje tri, a najviše pet meseci, još uvek okrenute ka vama, to znači da datu stvar(i) niste nikako nosili u proteklom periodu i da trebate da ih donirate (odnesite ih u organizaciju Crvenog krsta ili bilo koju drugu dobrotvornu organizaciju).

Stvari koje najčešće nosite držite na dohvat ruke, one koje ređe upotrebljavate ispod njih i one koje najređe koristite na vrhu ormara.

Kombinujte jedinice za skladištenje tako da odgovaraju vašim različitim potrebama: fioke za stvari koje “motate”, vešalice za haljine i odela, kutije za sve druge stvari.

Za uredniji izgled koristite koordinisane vešalice koje će se pobrinuti za vašu odeću i pomoći vam da ostanete organizovani.

Koristite stalak za kišobrane za držanje stvari koje češće koristite, kao što su prostirke za fitnes ili jogu.

Za sortiranje cipela koristite kutije ili cipelar.

Ako živite u manjem stanu, tradicionalna vrata na ormarima zamenite kliznim vratima ili teškim zavesama.

Koristite kofere za skladištenje vansezonske garderobe, džempera, ćebadi…

Kuke mogu stvoriti dodatni prostor za skladištenje kada ih okačite u ormaru.

Slaganje odeće po boji može vam pomoći da lakše nađete određene stvari.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading