DRŽITE DO SEBE: Svaka žena ovih pet stvari MORA da ima u svom ormanu

Autor: DDL, Republika

Lifestyle

12.10.2020

00:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odeće ženama nikada nije dosta. Bez obzira koliko odeće imale, opet ne postoji žena koja nikada nije rekla ono čuveno "nemam šta da obučem".

RepublikaFoto: pixabay.com
Odeća (Ilustacija)

Evo kojih pet stvari bi svaka žena trebalo da ima u ormanu, da joj budu osnov za kombinovanje sa drugim komadima i pomoć kada joj se učini da nema šta da obuče.  

Mala crna haljina

Nezamenljiv komad za izlaske i svečane prilike. Ona se uvek može učiniti drugačijom i novom kombinovanjem sa drugom obućom, nakitom, ešarpom. Ona je magični spas u zadnji čas.

Bela košulja

Univerzalni komad koji može da se nosi u svim prilikama i po ceo dan, na posao, u šetnju, za izlazak. Odlično se kombinuje i sa suknjama, pantalonama, farmerkama.

 

Crni sako

Ako baš nemate vremena ni ideju kako da se brzo odenete za neki poslovni događaj ili ne previše svečan izlazak, obucite crni sako. Idealan je za kombinovanje i šta god sa njim uparite, makar to bile i izlizane farmerke, on će mu dati potrebnu dozu elegencije.  

Dobre farmerke

Po praktičnosti se retko koji komad odeće može meriti sa njima. Idu i sa patikama i sa štiklama, sa džemperima i košuljama, sa sakoom i mantilom. Jednostavno su jedinstvene. 

Fin džemper

Džemperi ženi daju dozu tajanstvenosti. I oni kežual i elegantni, lepo se kombinuju, sa suknjom, pantalonama, farmerkama. Izbor je uvek veliki i svako može naći model po svojoj želji i meri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading