Iskoristite OVU namirnicu kako bi zaspali u trenu

Autor: Informer, Republika

Lifestyle

28.11.2020

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pročitajte šta vam može pomoći kod nesanice. Mnogi muku muče sa ovim problemom, pa pribegavaju raznim lekovima, a od ovog predloga koji mi imamo za vas ne postoji ništa prirodni ni delotvornije...

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Rešenje je jednostavno, limun, prirodni antiseptik, čiji svež miris može da vas preporodi, i to bukvalno preko noći.

Takođe, ovaj citrus popravlja raspoloženje ukoliko ste podložni promenama raspoloženja ili depresiji. Svake večeri, pred spavanje, rasecite limun na četiri dela, malo ga posolite i stavite na tanjirić koji ćete ostaviti na noćnom ormariću.

Soba će vam divno mirisati, lepše nego da koristite veštačke osveživače vazduha, koji su pri tom i puni hemikalija. Lakše ćete disati, a ako ste prehlađeni, patite od astme ili alergije, udisanje vazduha ispunjenog mirisom limuna zaista može da vas preporodi.

 

Osim što normalizuje krvni pritisak, ova voćka odbija i komarce i ostale insekte, tako da ćete se probuditi osveženi, bistrih misli i bez promuklog grla.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading